Hogy beszéljem le a nejem a hasplasztikáról?
Figyelt kérdés
2012. nov. 3. 14:44
1/17 anonim válasza:
Sehogy. Önbizalmához és az énképéhez ha szüksége van rá, és nem utolsó sorban esztétikai és egészségügyi okok miatt sem hátrányos egy dolog, akkor miért szeretnéd lebeszélni? Mert sokba kerül? Szerintem ez a legfontosabb dolog, ilyenre kell költeni. Gyereket szült, annak azért nem kevés nyoma marad, mind külsőleg, mind pedig lelkiekben, ahogy egy fogyásnak is. Ha meg hibátlan a pocakja, akkor úgy sem végeznek beavatkozást.
2/17 anonim válasza:
A kérdés, hogy MIÉRT akar hasplasztikát, és te MIÉRT akarod lebeszélni?
3/17 A kérdező kommentje:
Nincs kötényhasa bomba nő. De az zavarja hogy ha leül bikiniben összerancolodik a hasa. Elöször zsírleszivast akart mondta neki az orvos hogy nincs zsír a hasán nincs mit leszívni az bőr. De nem akkora ami megérné a hasplasztikát. De talált egy sintért aki persze megmütene a pénz miatt. Állva teljesen lapos hasa meg fekve is . Ha hajol ráncolosik neki de mindenkinek ráncolodik akkor nekem is
2012. nov. 3. 14:57
4/17 anonim válasza:
Hülye a feleséged már bocs, a bőr mindenkinek ráncosodik ott, ha úgy lehajol, állva meg kifeszül...
5/17 anonim válasza:
ha akar még gyerekeket, akkor csak utána vállalja be. és mindenképp jó orvost válasszon. egyébként nekem szülés előtt nem ráncosodott a hasam, nagyon szép volt, figyelj, ha zavarja, akkor csináltassa, de készüljön fel rá, hogy akkor lesz egy 15-20 cm-es vágása a hasán vízszintesen, a köldöke alatt, ami sokkal zavaróbb.
6/17 anonim válasza:
Aki elvállalta, nem B.G. a monogramja véletlenül? Tőle láttam már néhány szépen elrontott "munkát"....
7/17 anonim válasza:
Szerintem sem normális a feleséged már bocs.
8/17 anonim válasza:
Erőltesse meg magát kicsit és tornázzon!
9/17 anonim válasza:
Íme, egy ok, amivel talán le tudod beszélni: A hasplasztika helye még évek múlva is meg fog látszani, gyakorlatilag sosem tűnik el, csak elhalványodik, tehát ha eddig hibátlan, szép volt a bőre, akkor a műtéttel ezt az állapotot örökre elrontja.
10/17 anonim válasza:
Mindenkinek ráncosodik a hasa ülve kivéve akinek nagyon szálkás , izmos.Ez így természetes.
Nekem volt hasplasztikám , 3. szülés után csináltattam meg.De akkor mindent kipróbáltam már és nem akart a bőr visszaállni.
Nagyon fájdalmas egy ilyen műtét.Rosszabb mint a császármetszés után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!