Hogy beszéljem le a nejem a hasplasztikáról?
Latott mar a feleseged hasplasztika utani fotot?
Akinek valoban szuksege van ra pl kotenyhas miatt, azt megertem, mert nyilvan sokkal jobb egy hosszu heg (eletuk vegeig), mint fel meternyi felesleges bor.
De ha nincs gond, akkor rondabb lesz a hasa.
Azok a hegek nagyon durvak es feltunoek! Tok felesleges.
Arrol ne is beszeljunk, h utana us rancos lesz hajlasnal. Hogyne lenne, ez fizika. Megis hova tunne onnan a bor, amikor lehajol? Az a dolga, hogy rancosodjon.
Basszus, mutasd mar meg neki legyszi, h a honaljan sem olyan feszes a bore, amikor leengedi a karjat, mint amikor felemeli. Ez tok normalis.
X
Mondd el neki hogy a műtét során felvágják szinte az oldalától a oldaláig, kivágják a köldökét, majd felszaggatják a bőrét, kivesznek némi zsírt, levarrják a hasizmokat, visszahúzzák a bőrét majd egy szerintük jó helyen kivágják egy kis helyen, erre a helyre bevarrják a köldökét, majd csípőtől csípőig összevarrják.
Hozzá tenném hogy undorító lesz a köldöke. Már nagyon sok hasplasztikát láttam, de még egy normális köldököt sem.
Valamint a varrat után maradt heg szintén nagyon undorító. Soha nem fog eltűnni, akár több centi vastag lesz, és legtöbbször sötét bordós-lilás színű.
A műtéti kockázatokról nem is beszélve.
Szóval nem igazán éri meg egy kis poci helyett.
Egyébként az valóban jó ötlet ha a fent leírtakat a saját szemével látja, úgyhogy mutass neki egy teljes hasplasztika műtétet, rengeteget találsz a neten.
Majdnem elfelejtettem hogy ha szeretne még gyereket akkor tilos a műtét, mivel hasplasztika után túl feszes a hasizom és nem tud tágulni a terhesség alatt, ezáltal vagy elvetél vagy olyan koraszülött lesz a baba hogy meghal, már ha egyáltalán kifejlődik annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!