Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Hogy beszéljem le a nejem a...

Hogy beszéljem le a nejem a hasplasztikáról?

Figyelt kérdés
2012. nov. 3. 14:44
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Minden nap tornázik jár eddzésre. Ha megnézitek rubint réka mikor ugy hajol a tvben nem képen ami ki van retusálva neki is ráncolodik. Meg rubint réka táborokba jár.
2012. nov. 3. 16:21
 12/17 anonim ***** válasza:
uram isten..amit írtál így elég durva..próbáld megmutatni neki ezt a kérdést meg a válaszokat ,bár nem valószínű h hatásos lesz.de egy próbát megérne
2012. nov. 3. 21:28
 13/17 anonim ***** válasza:

Latott mar a feleseged hasplasztika utani fotot?

Akinek valoban szuksege van ra pl kotenyhas miatt, azt megertem, mert nyilvan sokkal jobb egy hosszu heg (eletuk vegeig), mint fel meternyi felesleges bor.

De ha nincs gond, akkor rondabb lesz a hasa.

Azok a hegek nagyon durvak es feltunoek! Tok felesleges.

Arrol ne is beszeljunk, h utana us rancos lesz hajlasnal. Hogyne lenne, ez fizika. Megis hova tunne onnan a bor, amikor lehajol? Az a dolga, hogy rancosodjon.

Basszus, mutasd mar meg neki legyszi, h a honaljan sem olyan feszes a bore, amikor leengedi a karjat, mint amikor felemeli. Ez tok normalis.

X

2012. nov. 6. 21:24
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem mondd meg a nejednek, hogy találja ki, mikor ütötte be ennyire a fejét. Ha ez megvan, mondd meg neki, konvertálja át magát photoshop-képpé. Ha ez nem megy, akkor vidd el pszichiáterhez, mert segítségre van szüksége. Komoly gondban van. És mondd le az összes magazin-előfizetését, tiltsd le a számítógépet a női oldalakról. Nézess vele elcseszett plasztikákat, temetőben sírköveket, azokét, akik a plasztika szövődményeibe haltak bele.
2012. nov. 7. 18:17
 15/17 anonim válasza:
Az miért nem jutott eddig senkinek eszébe, hogy a dicséret segíthet? Szerintem mondd el a feleségednek, hogy szépnek látod, úgy, ahogy van. Többször is. Ahogy beszélsz róla, abból az az érzésem, hogy tényleg így gondolod. Állítsd akár a tükör elé, és tételesen mondd el neki, mit szeretsz rajta. :) Szerintem ez segít.
2012. nov. 8. 10:39
 16/17 V-F Ildi válasza:
Nézess meg vele egy pár műtéti felvételt talán a látványtól átgondolja a dolgot.Ha nagyon akarja szerintem szülés után tegye persze ha akar szülni.Akkor aztán lesznek csíkok meg redők.Főleg két gyerek után.
2012. nov. 9. 10:05
 17/17 anonim ***** válasza:

Mondd el neki hogy a műtét során felvágják szinte az oldalától a oldaláig, kivágják a köldökét, majd felszaggatják a bőrét, kivesznek némi zsírt, levarrják a hasizmokat, visszahúzzák a bőrét majd egy szerintük jó helyen kivágják egy kis helyen, erre a helyre bevarrják a köldökét, majd csípőtől csípőig összevarrják.

Hozzá tenném hogy undorító lesz a köldöke. Már nagyon sok hasplasztikát láttam, de még egy normális köldököt sem.

Valamint a varrat után maradt heg szintén nagyon undorító. Soha nem fog eltűnni, akár több centi vastag lesz, és legtöbbször sötét bordós-lilás színű.

A műtéti kockázatokról nem is beszélve.

Szóval nem igazán éri meg egy kis poci helyett.

Egyébként az valóban jó ötlet ha a fent leírtakat a saját szemével látja, úgyhogy mutass neki egy teljes hasplasztika műtétet, rengeteget találsz a neten.

Majdnem elfelejtettem hogy ha szeretne még gyereket akkor tilos a műtét, mivel hasplasztika után túl feszes a hasizom és nem tud tágulni a terhesség alatt, ezáltal vagy elvetél vagy olyan koraszülött lesz a baba hogy meghal, már ha egyáltalán kifejlődik annyira.

2012. nov. 18. 01:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!