Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki 32-34. héten volt 4D-n...

Aki 32-34. héten volt 4D-n mesélne?

Figyelt kérdés

Mennyit sikerült látni a babából?Nem bántátok meg,hogy később mentetek és nem mondjuk 20-25.hét környékén?Minden tapasztalat érdekelne:)

Köszönöm:)

2013. okt. 16. 08:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi háromszor voltunk, így össze tudom hasonlítani, bár tény, hogy szerencse kérdése is. 13. héten voltunk először, csodaszép kisbogár volt, nem annyira babás, inkább mint egy kis moncsicsi, ha emlékszel még a régi játékra, de nagyon tetszett nekünk ez is. A leglátványosabb a 25. heti volt, akkor közeli arcképet is sikerült elcsípni és az egész testét láthattuk. Voltunk 33. héten is, semmi nem látszott már belőle, darabka sem, mert úgy feküdt, hogy csak nagy macerálás árán lehetett volna kibillenteni a kényelméből, és ezt nem akartuk, így ez nem valósult meg.
2013. okt. 16. 08:39
 2/4 anonim ***** válasza:

Az elsőnél a 19.hét körül voltunk,hát nem volt még olyan igazi husi baba inkább kis ufó...szerettük volna tudni mi van a lába között,de csak azt nem mutatta.

A másodiknál a 32.hét környékén voltunk,a pofiját szerettük volna látni és hatalmas élmény volt még a 3 éves nagyobbnak is mert akkor már tényleg igazi pofis baba volt :)

Annyi hátránya volt,hogy egyszerre kevesebbet láttunk,de nekem nagyobb élmény volt mint az elsőnél.

2013. okt. 16. 09:00
 3/4 anonim ***** válasza:
27 hetesen voltunk először,aztán még a 35.héten is elmentünk, nagyon szép volt,jó nagy volt már,de nem bántam meg mert akkor láttam utoljára Őt,és így az a fénykép van kirakva róla ami akkor készült.
2013. okt. 16. 12:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Mindkét gyerekemnél 16. és 25. Héten voltunk, szerintem mindkettő nagy élmény;-)
2013. okt. 16. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!