Keri monika kérdése:
Szerintetek nagy hülyeség lenne a mell kisebbítés?
Figyelt kérdés
Igazi melleim vannak.. és nagyon nagyok.
A hátam majd leszakad.
152cm magas vagyok és nagyon kövérít.
és nagyon nem szeretem ha egy fiú nem miattam van velem hanem a melleim miatt.
mit csináljak ha van egy ilyen lehetőségem?
tudom hogy más sok mindent meg adna hogy nagy mellei legyenek de van hátránya.
2013. okt. 7. 20:58
31/38 anonim válasza:
Senki nem írta, hogy kórosan el vagy hízva, de tuti van rajtad felesleg. Az a 6-8 kg pont elég lenne ahhoz, hogy jóval kisebb legyen a melled és gondolkodnod sem kell műtéten.
32/38 anonim válasza:
idefigyelj, arányok: 152 cm----->osztod 100-al, -10 ez a normál súlytömeg, egy 170 cm-es embernek még kevés is, de neked marha sok a 60 kg!!!!!! az 54kg is sok!! és általában az ember minél alacsonyabb annál vékonyabb a csontozata, ide nem mell kissebbítés kell, egyszerűen fogyás! 40 valahány kg-nak kell lenned mivel a 152 cm-t nem felfelé kerekítjük! 20 kg súlyfelesleg van rajtad érthető, hogy nagyok a melleid! (sőt még ha a melleidre hízol....)
33/38 anonim válasza:
már hogy lennél 150 két cm-el nagydarab???? tömzsi lehetsz, de nagydarab ne
34/38 A kérdező kommentje:
Mutatok kepet nem a mellemre hizok...
2013. okt. 13. 22:50
35/38 anonim válasza:
lehet,hogy nem a melledre hízol,de a hátad körfogatán látszik,hogy nem vagy épp vékony testalkat,és D-ről legalább C kosárra lemenne a melled is,ha fogynál,és a hátad körmérete is csökkenne.
36/38 anonim válasza:
HA 100D a melltartó méreted az azt jelenti, hogy igen kövér vagy és az átlagnál picit nagyobb a melled a D kosár nem egy hatalmas méret viszont a 100as körméret igen nagy, de az nem a melled miatt nagy hanem mert a hátad széles a túlsúly miatt.
37/38 anonim válasza:
152 cm és 60 kg nem hangzik soknak, de a 100/D viszont brutálisan, ergó 115-120 cm körüli lehet a mellbőséged:| Az a 100-as körméret rettentő nagynak tűnik ezekhez az adatokhoz képest.. biztos jól mérted? Ne akard kisebbíteni amúgy, mert annál rosszabb lesz, ráadásul komplikált műtét, biztos, hogy nem lesznek szépek utána. Én a helyedben 100%, hogy szépen lassan fogyózni próbálnék, és mozogni, különösen hátizomerősítő gyakorlatokat néznék. Azért sanszos, hogyha fogysz, akkor kisebbek is lesznek, és ha nem gyorsan, akkor lógni se fognak.
38/38 anonim válasza:
Csakhogy tudd, a női mell fokozása:
Nagy, nagyobb, éppen jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!