Adri baba kérdése:
Létezik olyan hogy egy barátnőmnek van mellimplantátuma mert nagyobbra cserélte és azt betennék nekem? így olcsóbb lenne?
Figyelt kérdés
2009. nov. 6. 11:34
11/23 anonim válasza:
A valaszok a kérdéseidre: nem , nem.
az orvos kirohogne :S
Meg ez olyan, mintha azt mondanam neked: "hé, tegnap kicserélték a tomést a fogamban, elkértem a régit, kéred???"
12/23 anonim válasza:
na hallod...sztem nekedmár beleléptek párszor a melleidbe a stílusod miatt, biztos azér kell most az implantátum..:D:D:D
hülye olcsó (szószerint) kur-va vagy:D:D:D
13/23 anonim válasza:
Na mondjuk az is szuperintelligens,aki a kioperalt implantatumat akarja eladni!
15/23 anonim válasza:
Alig használt, megkímélt, jó állapotú mellimplantátum eladó vagy nagyobbra cserélhető!
16/23 anonim válasza:
Amennyiben elégedetlen vagy magaddal - a hozzászólásodból itélve, kedves kérdező - az nem a melleid miatt van, ebben egészen biztos lehetsz. Úgyhogy akár használt, akár új, nem fog használni.
Egyébként egy jó tanács, közelítve a szintedhez: használt bugyit, rúzst, fogkefét sem adunk tovább.
17/23 anonim válasza:
de nem áám!
azokat méretre és formára készítik
18/23 anonim válasza:
Átültetésnél még a szülő-testvér szerveit sem mindig fogadja be a szervezet, igyekszik azt kilökni. Erre adnak egy csomó kilökődésgátló gyógyszert. Hallottál már a kilökődésről? Többek között ezért van, hogy a terhes nők folyton rókáznak. Akkor mit gondolsz, mi lenne egy teljesen idegen anyaggal? A használt műfogsortól is kipállna a pofád, nemhogy egy mellimplantátumtól.
19/23 anonim válasza:
Nem értem miért kell parasztnak lenni a kérdezövel,elvégre is azért kérdezünk ezen az oldalon mert nem tudjuk rá a választ,és az hogy k....váztok itt össze-vissza,jobb ha nem is válszol az ilyen taho,mint hogy megbántja akit valoban érdekel ez a téma.
20/23 anonim válasza:
A kérdés eléggé ostobán hangzik, ugye tudod? :P De attól mondjuk nem kell lek.rvázni. Ebben a mai felszínes világban (nagyon)sokat számít a külső, és aki így akar magán segíteni, az tegye, végülis nem az én pénzem, akkor meg nem igazán érdekel, hogy ki mire dobja ki a sajátját...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!