Akinek ovis korú gyerekkel volt mellnagyobbítása, hogyan oldotta meg, hogy a gyerek ne híresztelje a műtétet?
A 11. válaszolónak.
Totálisan kiforgattad amit írtam,vagy azért mert nem értetted meg vagy mert úgy érzed,hogy könnyebb letagadni a hibáidat mint változtatni rajtuk.
A mellnagyobbítás önmagában nem bűn,de nem is olyasmi amire büszke lehet egy ember és ha azt akarod,hogy a gyermeked felnézzen rád akkor jobb ha nem tud az ilyesmikről.
10-nek
...Nagyon fontos,hogy az ember a jellemhibáit ne tagadja le önmaga és mások előtt,vállalnunk kell őket... ezt te írtad. A te jellemhibád az hogy h@lye vagy, gondolom, akkor te sem tagadod le mások előtt...bár szerintem nem is tudnád, annyira nyilvánvaló!
8-as voltam!
Ez az a tűz okádás amire gondoltam.
A 4-6 éves gyerek egy csodálatos lény aki már elég okos ahhoz,hogy megértse a dolgokat,de még nem udvariaskodik hanem kimond mindent amit gondol.Az ilyen korú gyerek sok butaságot csinál,de azt is észre veszi ha más csinál butaságot és kertelés nélkül megmondja a felnőttnek,hogy anya minek csináltattál nagyobb melleket nélkülük is szép voltál.Erre a szülő nem tud mit felelni,nem mondhatja azt a gyereknek,hogy a bácsik szeretik a nagy melleket.Inkább hazudik valami olyasmit,hogy muszáj volt mert különben meghaltam volna.
Egy értelmes szülő meg nem mond olyan hazugságot a gyereknek, hogy "különben meghaltam volna"....
Némelyikőtök iszonyatosan szélsőségesen látja ezt a helyzetet. Én szimplán megmondanám a gyerekemnek, v akárkinek, hogy azért, mert jobban érzem magam tőle. Mert így már elégedett vagyok saját magammal. És ha a gyereknek nem is, de az ilyen korlátoltaknak, akik szégyellni valónak tartják azt, ha valaki jobban akarja magát érezni, bizony megmondanám, hogy ha jobban tetszem magamnak és elégedett vagyok, akkor boldogabb és kiegyensúlyozottabb is leszek. És erre ne mondja azt senki, hogy akkor nem szeretem eléggé a családomat, mert ez a két dolog teljesen független egymástól. Szerethetem, imádhatom a családomat, attól még utálhatom a saját testemet, vagy 1-1 részét. És ettől nincs önbizalom... ha az nincs, nincs kiegyensúlyozottság. Van takargatás, félénkség, kisebbségi érzés. Kinek jó az? Senkinek. Főleg a családnak nem! Egyáltalán nem szégyellnivaló egy ilyen műtét, amennyiben nem szájfelfújás ésatöbbi követi, meg jaj még nagyobb kell... nyilván nem kell szétkürtölni, mutogatni, de az idegenek vélméenye meg nem számít. Csak a családé, és a saját érzéseink.
Egy gyereknek ez nem fog feltűnni xD de még a környezetednek sem. csak a férjed fogja észrevenni meg te magad.
ki nézi a melleidet? :D most komolyan ,az óvónéni se nézi, hogy te a Marinak ma nagyobb volt valamivel a melle ,mint szokott xD most pl nekem is van amikor szivacsos melltartót veszek fel ,akkor sokkal nagyobbnak tűnik a mellem mégsem kérdezik meg, te ma nagyobb a melled, nem szilikon? xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!