Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Akinek ovis korú gyerekkel...

Akinek ovis korú gyerekkel volt mellnagyobbítása, hogyan oldotta meg, hogy a gyerek ne híresztelje a műtétet?

Figyelt kérdés
2013. aug. 17. 13:45
1 2
 11/19 anonim válasza:
A mellnagyobbítástól függetlenül bőven lehetsz jó anya, ne hallgass az ilyen kritikákra. Ez nem attól függ, hogy van műmelled vagy nincs, hanem attól, hogy a gyerekeddel hogyan viselkedsz, szereted, óvod, tanítod-e őt! Majd idővel elmondod a gyereknek, hogy mi a helyzet, de most felesleges szerintem is. Egyáltalán nem szégyen vagy jellemhiba az, hogy megcsináltattad a melleid, na hallgass arra aki ilyeneket mond! Az meg, hogy aki a saját boldogságát keresi az rossz ember, az marhaság, mert akkor aki jó akar lenni, folyamatosan csak mást tart szem előtt, akkor is, ha az saját magának nem jó. ennyi erővel ne szakítsak a barátommal, mert neki az a jó, ha vele maradok, holott boldogtalan vagyok mellette. Pfff.... (és lenne még mit felhozni példának)
2013. aug. 25. 14:05
 12/19 anonim ***** válasza:

A 11. válaszolónak.

Totálisan kiforgattad amit írtam,vagy azért mert nem értetted meg vagy mert úgy érzed,hogy könnyebb letagadni a hibáidat mint változtatni rajtuk.

A mellnagyobbítás önmagában nem bűn,de nem is olyasmi amire büszke lehet egy ember és ha azt akarod,hogy a gyermeked felnézzen rád akkor jobb ha nem tud az ilyesmikről.

2013. aug. 25. 16:52
 13/19 anonim ***** válasza:

10-nek

...Nagyon fontos,hogy az ember a jellemhibáit ne tagadja le önmaga és mások előtt,vállalnunk kell őket... ezt te írtad. A te jellemhibád az hogy h@lye vagy, gondolom, akkor te sem tagadod le mások előtt...bár szerintem nem is tudnád, annyira nyilvánvaló!

8-as voltam!

2013. aug. 25. 17:04
 14/19 anonim ***** válasza:

Ez az a tűz okádás amire gondoltam.

A 4-6 éves gyerek egy csodálatos lény aki már elég okos ahhoz,hogy megértse a dolgokat,de még nem udvariaskodik hanem kimond mindent amit gondol.Az ilyen korú gyerek sok butaságot csinál,de azt is észre veszi ha más csinál butaságot és kertelés nélkül megmondja a felnőttnek,hogy anya minek csináltattál nagyobb melleket nélkülük is szép voltál.Erre a szülő nem tud mit felelni,nem mondhatja azt a gyereknek,hogy a bácsik szeretik a nagy melleket.Inkább hazudik valami olyasmit,hogy muszáj volt mert különben meghaltam volna.

2013. aug. 25. 17:35
 15/19 anonim ***** válasza:
már bocsi, de egy kisgyereknek soha eszébe nem jutna ezzel foglalkozni, te nem vagy 100 -as :))))
2013. aug. 26. 05:15
 16/19 anonim válasza:

Egy értelmes szülő meg nem mond olyan hazugságot a gyereknek, hogy "különben meghaltam volna"....

Némelyikőtök iszonyatosan szélsőségesen látja ezt a helyzetet. Én szimplán megmondanám a gyerekemnek, v akárkinek, hogy azért, mert jobban érzem magam tőle. Mert így már elégedett vagyok saját magammal. És ha a gyereknek nem is, de az ilyen korlátoltaknak, akik szégyellni valónak tartják azt, ha valaki jobban akarja magát érezni, bizony megmondanám, hogy ha jobban tetszem magamnak és elégedett vagyok, akkor boldogabb és kiegyensúlyozottabb is leszek. És erre ne mondja azt senki, hogy akkor nem szeretem eléggé a családomat, mert ez a két dolog teljesen független egymástól. Szerethetem, imádhatom a családomat, attól még utálhatom a saját testemet, vagy 1-1 részét. És ettől nincs önbizalom... ha az nincs, nincs kiegyensúlyozottság. Van takargatás, félénkség, kisebbségi érzés. Kinek jó az? Senkinek. Főleg a családnak nem! Egyáltalán nem szégyellnivaló egy ilyen műtét, amennyiben nem szájfelfújás ésatöbbi követi, meg jaj még nagyobb kell... nyilván nem kell szétkürtölni, mutogatni, de az idegenek vélméenye meg nem számít. Csak a családé, és a saját érzéseink.

2013. aug. 26. 23:56
 17/19 anonim ***** válasza:
Ha kérdezget ,megmondanám,hogy kicsit igazítottak a cicimen az orvosok,hogy kényelmesebb,szebb stb..legyen.Az óvó nénik sem vakok,ha nagyobb cicivel jelenünk meg,nyilván észreveszik.A gyerek viszont nem fog ezzel kiemelten foglalkozni,ha mi is természetesen állunk hozzá.Legfeljebb ha előttünk beszél róla valakinek,megkérhetjük,hogy erről ne beszéljen másoknak,mert ez úgy érzed rád tartozik.Szerencsére megértik a gyerekek,még az ovis korosztály is.
2013. szept. 1. 16:17
 18/19 anonim ***** válasza:

Egy gyereknek ez nem fog feltűnni xD de még a környezetednek sem. csak a férjed fogja észrevenni meg te magad.

ki nézi a melleidet? :D most komolyan ,az óvónéni se nézi, hogy te a Marinak ma nagyobb volt valamivel a melle ,mint szokott xD most pl nekem is van amikor szivacsos melltartót veszek fel ,akkor sokkal nagyobbnak tűnik a mellem mégsem kérdezik meg, te ma nagyobb a melled, nem szilikon? xD

2013. szept. 7. 10:12
 19/19 anonim válasza:
16-os.. nem akarlak kiábrándítani, de az eszmefuttatásod, miszerint szeretheted a családodat, miközben utálod esetleg egy testrészedet, egészen egyszerűen nem igaz. Az összes valamire való ókori filozófus, bölcs és művelt ember rájött már erre, csak manapság divat mindent egymástól függetlenül kezelni, mintha semminek semmi köze nem lenne egymáshoz, csak mert így kényelmesebb és egyszerűbb. Csak gondold végig.. elméleti síkon nem befolyásolja a szeretetedet az hogy elégedetlen vagy magaddal, de egy gyereket hol érdekel az elméleti sík?:D Az számít, hogy a gyakorlatban, a való életben tudod-e szeretni és ki tudod-e mutatni ezt a szeretetet és legfőképp tudsz-e ennek a szeretetnek a szellemében cselekedni.. Bárki észreveheti magán, hogy képtelen mindig, mindenhol a legnagyobb kedvességgel és szeretettel bánni a körülötte lévőkkel, olyankor amikor valami komoly dolog bántja, valami miatt szomorú, esetleg még depressziós is. Csak egy boldog és önmagát szeretni tudó ember tud folyamatosan kedves és szeretetreméltó lenni. A mellnagyobbíttatásról meg annyit, hogy természetellenes, veszélyes és a többségnél aki megcsináltatja nem okoz elképesztő önbizalom növekedést, jó szándékot meg pláne nem..:D Az az igazi fejlődés, ha az ember elfogadja magát úgy ahogy van, mert ezáltal nem csak boldogabb lesz, de erősebb is, ami nem árt, főleg egy két gyermekes anyának. És igen, vannak kivételek, amikor nagyobb az előnye mint a hátránya, persze ezen estig lehet vitatkozni, de én mindenesetre úgy gondolom, hogy csak a kimondottan lapos, szinte mell nélküli nők esetében, vagy az A-s mellű nőknél van értelme a műtétnek. Egy B-s mell már bőven tud nőies lenni, ha az illető nem hízik el, és nem lesz alatta hatalmas hasa.. Minden férfit a nagyobb vonz, de azt, hogy összességében mi vonzó még másik ezer dolog befolyásolja, és sokuk hasonló súllyal, és saját tapasztalatból mondom, hogy egy kanosabb férfi is boldog tud lenni egy nem feltétlenül D-s meg E-s nő mellett, aki meg nem, az keressen magának olyat. A kis mellű nők meg keressenek olyan férfit, akit más is érdekel, és nem olyan igénytelen, hogy a ez az egy dolog mindent felülír. Sose voltam egy halvérű típus, de B-s és a fölötti mell már elég hosszú távon is, monogám kapcsolatban is:D;) Amúgy a tapasztalat azt mutatja, hogy sok A-s sem csináltatja meg és határozottak, boldogok, családjuk van stb.. és sok B-s meg C-s még nagyobbat csináltat és utána ugyanolyan üres fejű üres lelkű pláza cica marad és ugyanúgy csak a hímsoviniszta bunkók találják meg maguknak:)..
2014. szept. 10. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!