Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Akinek ovis korú gyerekkel...

Akinek ovis korú gyerekkel volt mellnagyobbítása, hogyan oldotta meg, hogy a gyerek ne híresztelje a műtétet?

Figyelt kérdés
2013. aug. 17. 13:45
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy a gyerek nem is tudott semmiről. Miért is kéne beavatni ebbe? Úgysem fogja fel, hogy mi ez és miért.
2013. aug. 18. 11:35
 2/19 A kérdező kommentje:
Azért a műtét utáni lábadozást látja, látja a kötést, a nehezebb mozdulatokat, a nagyobb mellet. No meg el kell neki magyarázni, hogy miért ne rohanjon fejjel most anyu mellkasának.
2013. aug. 18. 11:38
 3/19 anonim ***** válasza:
Annyit kell a gyereknek mondani, hogy anyunak műtéte volt, emiatt nagyon kell vigyázni. Hacsak nem lesz A kosarasból hirtelen D-s melled, jó eséllyel nem is fogja észrevenni a változást.
2013. aug. 19. 12:56
 4/19 anonim ***** válasza:

Igen, azt látja, hogy nem vagy jól, azt is el lehet mondani, hogy most gyengének érzed magad, nem emelheted, de nem kell részletekbe bocsátkozni. A méretkülönbséget nem fogja észrevenni, hacsak nem extrém nagyra csináltatod. Nekem nulla mellem volt, mégsem vett észre semmit, egy gyerek nem erre koncentrál. Tudom mit beszélek, én is átestem rajta, 2 ovis gyerekem volt akkor.

1-es voltam

2013. aug. 19. 21:54
 5/19 anonim ***** válasza:
64%
Miért baj ha a gyerek híreszteli nem azért csináltattad meg,hogy lássák az emberek vagy azt akarod elhitetni a világgal,hogy maguktól nőttek meg?
2013. aug. 21. 22:27
 6/19 anonim ***** válasza:
48%

Azért utolsó, mert nem tartozik senkire! És ha jól sikerül, senki nem mondja meg róla, hogy műtött!

Egy okos hozzászólás, gratulálok...

2013. aug. 22. 04:28
 7/19 anonim ***** válasza:
31%

Had szőjem tovább az "okos" gondolatokat.

Mellet nem azért nagyobbíttat az ember,hogy önmagának tetsszen.Anyának lenni felelősséggel jár és ez nem abban nyílvánul meg,hogy a gyerek szószátyársága miatt aggódunk.Sokkal inkább abban,hogy mindent tízszer meggondolunk mielőtt megtesszük.

Kérd meg a gyereket,hogy csak olyanoknak mondja el akiknek te is elmondanád vagy még jobb ha kiveszed az oviból mielőtt a rossz híredet költi.Te nem vagy egy jó anya,remélem a gyermeked soha nem jut erre a következtetésre.

2013. aug. 23. 21:07
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Húú, ezt most nem értem...nem jó anya, aki megnagyobbítja a melleit? Én 2 gyereket nevelek, ovisok voltak, amikor átestem a műtéten. Semmit nem vettek észre és a mai napig nem tudják...és jó anyának tartom magam :)
2013. aug. 23. 21:31
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

ilyet ne mondjatok már el egy kisgyereknek könyörgöm.

mi azt mondtuk h megcsipett egy méhecske és fáj a cicim,nem tudunk együtt aludni,ennyi.

kisgyerek nem vesz észre ilyet h most nagyobb e vagy sem.

már 10 éves a lanyom most már tudja h van bent implantatum.

2013. aug. 25. 08:44
 10/19 anonim ***** válasza:
23%

A 8. válaszolónak.

Minden rossz anya jó anyának tartja magát,többek között ettől rosszak.Aki anya létére a saját boldogságát tartja a legfontosabbnak az minden esetben rossz anya és rossz ember,de lehet valaki úgy is rossz anya,hogy minden tőle telhetőt megtesz a gyermekéért.A szándék önmagában nem elég,de nagyon fontos.

A mellnagyobbítást minden esetben el kell titkolni a gyermek elől,de nem csak előle.Lehetőleg mindenki más elől is,mert nem olyasmi amire büszke lehet az ember.

Aki mégis büszke rá az hülye,mert egy ilyen műtét arra utal,hogy az ember előtte fogyatékosnak tartotta magát és ezen próbált változtatni.Ez nem azt jelenti,hogy a kis mellű nők fogyatékosak lennének hanem inkább azt,hogy egy részük annak tartja magát.

Ezzel a véleményemmel alighanem a legtöbb kis mellel élő és haló ember egyetért,aki viszont változtatott ezen az tüzet okád ezen sorokat olvasva.

Nagyon fontos,hogy az ember a jellemhibáit ne tagadja le önmaga és mások előtt,vállalnunk kell őket mert azokkal együtt vagyunk jó vagy rossz emberek.Ha nem vállaljuk őket akkor esélyünk sincs megszabadulni tőlük és amikor a hibáink kijavításáról beszélek akkor nem még több plasztikai műtétre buzdítom a nőket.A jellemhibáinkon nem segít a tagadás sem a plasztikai sebész.A szemmel nem látható hibákat sokkal nehezebb kijavítani.

2013. aug. 25. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!