Szerintetek ciki ha 70B melltartót hordok?

ajj már.. nekem is ugyanekorra és már volt két pasim, az elsővel 1 évig voltam a mostanival pedig 8 hónapja vagyok együtt nem kell ezen rinyálni, mind1k úgy szerette ahogyan vannak, ráadásul a mostani barátom 24 éves, mit kell ezzel foglalkozni? :D
17/L
Nekem is 70 B-s melltartóm volt, de nekem semmi mellem nem volt, de tényleg nagyon pici volt, ezért fél éve plasztikáztattam, nem lettek óriási mellem, 280 és 300 köbcentisek, tehát melltartóba a 75 c és a 80 B között van. Átérzem a problémád, és szinte nap rendszerességgel sírtam a tükör előtt, nem jártam strandra, és nehezen ismerkedtem.. Nekem megváltozott tőle az életem, bár nem biztatlak mert iszonyú sokat szenvedtem velük a fél év alatt, mire mindent megtudtam csinálni, sőt a hason alvás most sem megy még. 18 éves kor alatt amúgy sem műtenek, hátha addig még nő! :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!