Szerintetek ciki ha 70B melltartót hordok?
Figyelt kérdés
nemsokára 17 leszek és még mindig 70b melltartót kell hordanom. szerintetek fog még nőni? mert úgy érzem hogy nem pedig már 4.-5. osztályos korom óta ilyen:(2013. aug. 1. 10:31
1/14 anonim válasza:
Miért lenne az? Majd fog még nőni. Ha meg nem, akkor sincs világvége, rengeteg nő van édes pici mellekkel :)
2/14 anonim válasza:
Ha nagyon zavar, és idősebb leszel plasztikáztasd magad ha lesz rá pénzed,persze csak ha akarod.Hidd el, ha valaki szeretni fog, úgy fog szeretni ahogy vagy, nem a melledért fog szeretni. Egyébként meg szerintem szebb egy formás-feszes fenék mint egy nagy mell :)
3/14 anonim válasza:
Figyelj, van akinek még 27 éves korában is ekkora. Neked még bőven nőhet a melled. Viszont ha ekkora marad, akkor sincs semmi baj, egy kisebb cici is lehet formás és szexi, sokaknak tetszik hidd el és nem ez fog meghatározni téged senki szemében.
4/14 anonim válasza:
Pff és én akkor mit mondjak 75A-s mellekkel? -.-"
5/14 anonim válasza:
Az lenne a ciki, ha nem a mellméreteddel megegyező méretű melltartót hordanál.
Fog még nőni, és ha nem, az sem baj, mert senkit nem érdekel, mekkora a melled. A fiúkat sem fogja, nem fogsz ettől még senkinek sem kevésbé vagy jobban tetszeni.
6/14 A kérdező kommentje:
van barátom aki 20 éves és másfél éve vagyunk együtt ő azt mondja hogy imádja mert legalább szép kerek és nem lelógó körte alakja van. ő egyenesen utálja a nagy mellet mert szerinte undorító és egy nagy mellű nőt megölelni se egy élvezet. de néha mégis elbizonytalanodok mert félek hogy csak azért mondja hogy ne bántson meg:(
2013. aug. 1. 11:22
7/14 anonim válasza:
Tipikus női gondolkodásmód, már bocsi. :)
Ha azt mondja, hogy tetszik neki és szeret, akkor nem kell kitalálni mindenfélét, hogy csak ezért vagy azért mondja...hidd el neki és kész :)
8/14 anonim válasza:
Nekem 75a-s mellem van, csak nem hordok melltartót, mert kényelmetlen. És 22 éves vagyok. És egyáltalán nem érdekel, mekkora melleim vannak.
9/14 anonim válasza:
70B = vékony vagy és normál kifejlett melleid vannak. Mivel ugye a B kosár az átlagos felnőtt női mellméret. Ez nem kicsi egyáltalán. Vékony lányoknak nem is szokott ekkora mellük lenni. Szóval nem értem a gondod... Nekem 75AA van. Na ez kicsi. Engem mégse zavart sose, az értelmes pasikat meg nem a mellméreted érdekli.
10/14 anonim válasza:
a 70 azt jelenti vékony vagy tehát ,ha b-s melled van akkor az nagy mivel nekem műtét után lenne b-s mellem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!