Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Szeretnék 5 napig csak vizen...

Szeretnék 5 napig csak vizen élni és napi 1 órát futni, kb mennyi fogyást tudok ezzel elérni? Valaki próbált már több napig vízen élni? Hogy ment? Nem vagyok kíváncsi a te tiszta hülye vagy válaszokra

Figyelt kérdés
2009. szept. 30. 17:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én két éve hetente 3x jártam kardio edzésre suli után, tízóraira ettem egy szendvicset, ez volt az össz táplálékom este 6-ig, mert nem volt időm. Viszont pár nap alatt alig tudtam hazavánszorogni edzés után annyira kész voltam...

Szóval csináld nyugodtan, de ezzel csak tönkreteszed magad. És ha le is adsz 3 kilót, helyette 6 fog visszajönni. Nekem elhiheted, saját bőrömön tapasztaltam a jojó effektust.

2009. okt. 14. 21:27
 12/13 anonim ***** válasza:
44%

Idióta.

Jóesetben már első futás 20. percénél összeesel, rosszesetben csak másnap.

Evés nélkül amúgy sem lehet fogyni.

De ha egy órát futsz minden nap (nem vánszorogsz, kocogsz, négykézláb mászol) akkor akár zabálhatsz pacalpörköltet zsíroskenyérrel is, akkor se fogsz elhízni.

2009. dec. 2. 15:36
 13/13 anonim ***** válasza:

én egyszer egy hétig nem ettem

de futni úgy nem lehet

három kiló

de ha megindul utána jön (kis diétával)a másik tizenhárom!

2010. máj. 24. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!