Szerintetek ez nomrális? Kíváncsi vagyok a válaszokra!
Figyelt kérdés
Egy szép napon a Balatonnál éppen mély álomba merültem, amikor egyszer csak egy hangot hallottam, és éreztem, hogy valami nyálkás beteríti az arcomat. Hamar kiderült, hogy a velem szemben lévő ágyban fekvő testvérem tüsszentette le az arcomat. Állítása szerint, ő szintén aludt, ezért tüsszentett le. Bocsánatot nem kért, még neki állt feljebb, hogy "Esetleg egészségedre...". Hogy is van ez?2011. júl. 10. 09:09
2/14 A kérdező kommentje:
Ez az eset olyan 3 éve történt.. azóta se kért bocsánatot
2011. júl. 10. 09:29
3/14 anonim válasza:
a tesók már csak ilyenek,szeretik kellemetlen helyzetbe hozni a másikat :D
4/14 napietus válasza:
bocsánatot kellett volna kérnie, ez nemcsak gusztustalan, de betegséget is el lehet így kapni, ezt mindenki tudja.
de Neked meg 3 év alatt túl kellene ezen lépni :D
5/14 anonim válasza:
Jézusom 3 éve ezen rágod magad?
Menj el pszichológushoz
6/14 A kérdező kommentje:
Hát kíváncsi vagyok te mit szólnál...
2011. júl. 10. 10:08
7/14 anonim válasza:
Ezen az ember kb 3 percig mérgelődik, aztán inkább bemegy a Balcsiba úszkálni :P Te meg találhatnál valami értelmesebb elfoglaltságot is, ha nagy unalmadban ilyenek foglalják le a gondolataidat...
8/14 anonim válasza:
Mikor azt mondta,hogy:Esetleg egészségedre,én azt mondtam volna,hogy esetleg bocsánat és kész megvan oldva.Nem hiszem el,hogy nagyobb problémáid nincsenek csak ez a nagy hülyeség.Eddig miért nem beszélted meg vele,hogy az neked rosszul esett és nem tudsz rajta túllépni?Hm?
9/14 anonim válasza:
Nekem is eszembe jutnak rossz emlékek dúrva beszólásokról de azért, hogy valaki letüsszentett, az verébf*ng.Ha mondjuk leköp valaki az tényleg dúrva, azt én se felejteném könnyen el...a te esetedben lehet tényleg véletlen volt, de az is lehet akarattal, igy van ez testvérek között.Kell szivatni a másikat, hogy ne unatkozzon.
10/14 anonim válasza:
Az se normális, hogy beletüsszent az arcodba, és nem kér elnézést, de az sem, hogy 3 év után még ezen rágod magad... és talán az utóbbi a kevésbé normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!