Szerintetek ez nomrális? Kíváncsi vagyok a válaszokra!
Figyelt kérdés
Egy szép napon a Balatonnál éppen mély álomba merültem, amikor egyszer csak egy hangot hallottam, és éreztem, hogy valami nyálkás beteríti az arcomat. Hamar kiderült, hogy a velem szemben lévő ágyban fekvő testvérem tüsszentette le az arcomat. Állítása szerint, ő szintén aludt, ezért tüsszentett le. Bocsánatot nem kért, még neki állt feljebb, hogy "Esetleg egészségedre...". Hogy is van ez?2011. júl. 10. 09:09
11/14 anonim válasza:
mert az emberek szeretik ha mindig nekik van igazuk
12/14 A kérdező kommentje:
...meg az észt is szeretik osztani, nem? :)
2011. júl. 10. 12:24
13/14 anonim válasza:
Két ágyon keresztülcsulázott? Kicsit gyanús.
14/14 anonim válasza:
Talán lehet, hogy tényleg aludt, és nem direkt nyálkázott össze?
Egyébként szerintem várd meg a decembert, aztán mehet a "gyere ki a hóra!". Ha 3 évet kibírtál, és a fél év már meg se fog kottyanni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!