Szeretnék 5 napig csak vizen élni és napi 1 órát futni, kb mennyi fogyást tudok ezzel elérni? Valaki próbált már több napig vízen élni? Hogy ment? Nem vagyok kíváncsi a te tiszta hülye vagy válaszokra
én 2és fél napig bírtam... igaz nem futottam.
16/L
szia, szerintem ne csináld 5 napig, mert rosszat tesz az egészségednek.. én háromnaposat csináltam, az pont elég, 6 kilót fogytam (nem futottam mellé), de ez szinte azonnal visszajött amikor abbahagyom a kúrát. tippek:
készülj fel a vízkúrára, tehát az előtte lévő napon egyél mondjuk csak gyümölcsöt és zöldséget, abból se túl sokat, hogy felkészítsd a szervezetedet.(fokozatosság!)
ne csináld túl sokáig, ha úgy érzed nem jó, nem bírod, ne erőltesd. nem éri meg, tényleg. inkább egyél kevesebbet, v délután ne egyél, azzal hosszabb távon le tudsz fogyni, ez a módszer azért jó hogy drasztikusan (de rövid időre, nem tartósan) fogyj le pl szalagtűző előtt stb.
az első nap nem lesz energiád, a második nap fele a holtpont, utána pedig tele leszel energiával és sokkal jobban fogod érezni magad, mintha ennél - mert a szervezetednek nem kell az emésztésre koncentrálnia.
a kúra után pár napig még csak keveset egyél (vagy csak gyümi-zöldség), és figyelj oda arra h mit eszel, nehogy visszahízz mindent az első nap. szóval ne zabálj rögtön, fokozatosan szoktasd vissza a szervezeted.
remélem tudtam segíteni. ésszel csináld, ha csinálod! beszélj orvossal is, ha tudsz, ők többet tudnak segíteni.
hajrá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!