Aurora117 kérdése:
Ha valaki fenék-implantátumot csináltat az hogy tud leülni?
Figyelt kérdés
Mer, ha valaki mell-implantátumot csináltat, az nem fekhet hason2013. ápr. 26. 17:57
2/10 anonim válasza:
De fekhet hason... miért ne fekhetne? Fenék implantátum is gondolom ugyanolyan, simán kibírja az ülést.
3/10 Dogmatix91 válasza:
Szerintem a műtét utáni állapotra gondol a kérdező. A frissen műtött farral biztos nem üldögélhet.
4/10 anonim válasza:
Neki nem kell magával párnát vinni, mert be van építve.
5/10 A kérdező kommentje:
nem, arra gondoltam, hogy ugyebár sokszor hallani olyat hogy nagyfokú terhelésnek kitett mellben az implantátum kidurran, így nem értettem, hogy hogyan tud az ember fenék-implantátummal ülni.
2013. ápr. 26. 21:41
7/10 A kérdező kommentje:
ok XD
2013. ápr. 27. 19:11
8/10 anonim válasza:
csak a műtét után néhánv napig nem szabad ráülni utána már igen
9/10 A kérdező kommentje:
Oh, értem
2013. máj. 11. 16:21
10/10 anonim válasza:
Ez a mellimplantátum robbanás egy mítosz, amit a mítoszirtók megcáfoltak, nagyon extrém körülmények kellenek ahhoz, hogy kidurraszd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!