Aki műcicit csináltat nem fél hogy mi lesz ha nem lesz pénze mikor újra ki kell cserélni az implantátumot?
engem ez tart vissza...hogy oké hogy amikor megcsináltatom, anyagilag jól mennek a dolgok, de mi van ha valami történik és 5 év múlva vagy amikor lejár nem tudom újra megcsináltatni.
van aki ugyanezen dilemmázik?
még nem dolgozok :S
ballagásra kapnám ajándékba vagy ezt, vagy orrműtétet.
viszont a melleimmel elégedetlenebb vagyok mint az orrommal
és most nem tudom melyik mellett döntsek
Ballagásra plasztikai műtét, mint ajándék...
Jézusom, mik vannak már O.o
Ez ma már szerintem nem olyan furcsa, főleg nagyvárosokban nem.
Kérdező, én a helyedben az orrműtétet választanám. Az egyszerűbb, nem is olyan drága és mellműtétre meg majd spórolsz magadnak. Plusz azt megcsinálják és utána nincs vele több macera.
Szia!
Van olyan implantátum, amit nem kell cserélni!
De, gondolom még a szülés/szoptatás előtted állsz, így bármilyen is maga az implantátum a bőr ereszkedése miatt cserére szorul! Persze van ellen példa is!
Az implantátum csere kevesebb pénzbe kerül mint az első műtét, persze az sem olcsó!
Egyébként sok klinikán van részletfizetési lehetőség is, ez évek múlva is így lesz!
szia!
nekem most 6 évesek,
10 évre adjak amugy,és akkor sem kötelezö kicserélni,ezekbe már olyan töltőanyagok vannak,ami zselé ha szétrepedne akkor se folyik szet a testedben.
szülés utan csinaltasd meg vagy nem tudom tervezel e szülni.
Szeretnék majd szülni, de csak pár év múlva.
Szóval akkor most inkább az orrom csináltassam meg?
Hátha muszáj valamelyiket is választani (bár erre én nem dobnék ki pénzt, ha kapnék ennyit azt félre tenném, kocsira vagy lakásra)
Akkor az orrműtét, nem tudhatod 10 év múlva vagy szülés után lesz-e rá pénzed. A gazdasági válságra sem számított senki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!