Valaki, aki a lógó melleit nem felvarratta, hanem implantátumot rakatott bele?
Figyelt kérdés
Lógnak az - egyébként nem nagy - melleim. Egyszer majd - ha lesz rá pénzem /50 éves terv:D/ -, szeretném megműttetni. És azon gondolkodtam, mi van akkor, ha valaki nem varratja fel, hanem szilikont raknak bele, ami "kitölti"? Persze nem térdig érő mellre gondolok, de azért lóg rendesen. Mondjuk mint neki: [link]
Van, aki már csináltatott ilyet?
2011. aug. 2. 20:04
1/4 anonim válasza:
Szerintem neked duplán megérné. Ne is gondolkozz rajta. (Persze pasiból vagyok)
2/4 A kérdező kommentje:
heh:D nem gondolkoznék, csak... megadjam a bankszámlaszámomat?;)
2011. aug. 2. 20:17
3/4 A kérdező kommentje:
ja és lemaradt, hogy "debunkóvagy!!!". De mivel pasiból vagy, megbocsátom:) Gondolhatod, van komplexus rendesen.
2011. aug. 2. 20:18
4/4 anonim válasza:
Kevés esetben valósítható ez így meg. Általában a kettőt az egyben korrekció létezik. Elképzelhető, hogy nem látod kielégítőnek az első beavatkozást, de biztosan jelentősen javít. Általában vidéki klinikákon olcsóbb, mondjuk 500e-től.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!