Csak azért írok,mert ez engem is érdekelne.Szerintem 5-10év körül,de nem 100%
2010. dec. 29. 16:42
2/26 A kérdező kommentje:
köszi,hogy irtál,én is enyire gondoltam
2010. dec. 29. 16:45
3/26 anonim válasza:
Én tavaly csináltattam a cicimet. A mai implantátumok már annyira jók,h 20 évente kell cserélni. A doki azt mondta,h van,aki szerint élete végéig maradhat bent. Szval nyugi van csajok,tessék belevágni:D
2010. dec. 29. 20:25
4/26 anonim válasza:
Hú az nagyon jó...azt hittem sűrűbben.
És nincs vele gond?Mennyibe került összesen?
Hogy érzed magad vele?
Bocsi az offért és a sok kérdésért,de nem igazán ismerek olyat akitől személyesen megkérdezhetném.:)
2010. dec. 29. 20:39
5/26 anonim válasza:
Kedves Lin!
Semmi gond,am egy csomó kérdésnél,ami engem is érdekel látom a te válaszaidat,szval hasonló dolgok érdekelnek:D
Én Pesten csináltattam,mivel sokat fogytam felvarrás is volt,így 850 e Ft-ba került. Nagyon örülök,h megcsináltattam. Mikor konzultációra mentem nagyon féltem,remegtem meg minden,de a műtét napján már inkább csak azt vártam,h kész legyek. Nekem izom alatt van. Eléggé fájt,de tompította az öröm a fájdalmat:)
Dr Urszán Albert műtött. - www.aesthetic.hu
2010. dec. 29. 20:51
6/26 anonim válasza:
Köszönöm a válaszodat és a címet is,meglesem.:)
Nah akkor igaza van a barátomnak,Gyakori függő lettem.
Azért örülök,hogy hasonló az érdeklődési körünk;)
Mégegyszer köszi!
2010. dec. 29. 20:56
7/26 anonim válasza:
Annyit kérdeznék még, hogy mi a különbség az izom feletti és alatti implantátumban?? Bocsi a kérdésért, csak érdekelne :)
2010. dec. 30. 16:16
8/26 anonim válasza:
Hát ez attól is függ,h h tudják jobban berakni. Nálam azt mondta a z orvos,h mivel fel is kellett varrni,ezért oda rakja. Am ha izom alatt van,akk nem erőltetheted meg a mellizmaidat.
2010. dec. 30. 17:00
9/26 anonim válasza:
Izom ala nagyobb implantatum kell, de elonye hogy nem latszik meg a felso szegelye. Sokkal termeszetesebb is. A kosarasoknak, kis mellueknek tokeletes.
2011. jan. 1. 15:23
10/26 anonim válasza:
Izom alá miért kellene nagyobb implantátum?? Az én orvosam nekem 240 cc-t akart betenni,én harcoltam ki a 280cc-t. És ugye 200 a legkisebb....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!