Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » 26éves lány vagyok mellnagyobb...

26éves lány vagyok mellnagyobbítást szertnék és mennyi időn belül kell kicserélni az implantátumot?

Figyelt kérdés
2010. dec. 29. 16:36
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
93%
Huuu! Ezek szerint akkor nekem meg a peniszemmel kene csinaltatnom valamit, hogy jobban erezzem magam?!:D (ezt Rudolf Petitol loptam a Beugro egyik jelenetebol, amiben szoba kerult a mellplasztika, de jogosnak erzem a kerdest...)
2011. jan. 5. 11:48
 22/26 anonim ***** válasza:

utolso,

Feltetted a kerdest, miert ne. Ha nem erzed jol magad azzal amid van, nyugodtan megcsinaltathatod. Nem lennel az elso, van mar gyakorlat a dokiknak benne.

2011. jan. 5. 12:51
 23/26 anonim ***** válasza:
A múltkor láttam a TV-be, hogy van már olyan is ami teljesen természetes hatást ad. Olyan, hogy a fenékről leszivják a zsirt, és valahogy berakják a mellhez. a CoolTv valamelyik esti műsorába láttam ezt még a nyáron asszem. De keressetek utána ha érdekel :)
2011. jan. 5. 15:38
 24/26 anonim ***** válasza:

Ez a megoldás jobban tetszik...az mégis az én részem lenne igazán.

Mondjuk lehet csodálkoznék amikor a párom a mellem markolászva mondja:"De jó a feneked szivem":D

2011. jan. 5. 18:51
 25/26 anonim válasza:
47%

Ok.

Amennyiben mindenképp ez valakinek a vágya, megvan rá a keret tegye.

Viszont kérdezném tőletek, hogy miből finanszírozzátok mindezt?

Ennyi szerencsejáték nyertes nincs, öröklés hááát nemtom.

Mivel foglalkoztok?

2011. jan. 9. 05:11
 26/26 anonim ***** válasza:

Én speciel gyűjtögetek.Mindíg félreteszek rá.És ha esetleg útközben meggondolnám magam,akkor azt a pénzt még mindíg elkölthetem másra.

Egyébként nem most tervezem még,mert reménykedek,hogy egy kis hízás majd magától orvosolja a problémát.(Vagy helyreáll az agyam valami csoda folytán:D)

2011. jan. 9. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!