Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » 26éves lány vagyok mellnagyobb...

26éves lány vagyok mellnagyobbítást szertnék és mennyi időn belül kell kicserélni az implantátumot?

Figyelt kérdés
2010. dec. 29. 16:36
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
47%
Am kérdező te mekkorát akarsz és hol akarod csináltatni? Természetes hatásút v labdásat szeretnél?
2011. jan. 1. 21:54
 12/26 anonim ***** válasza:
47%
Pl. ha C kosaras akarsz lenni, es izom ala rakja doki, hogy ugyanolyan meret legyen mintha izom fole rakjak, nagyobb meret kell. Olvassatok rola.
2011. jan. 2. 02:23
 13/26 tigress válasza:
34%
Én eleve ellenzem a szilikonozást, annyira nem lehetsz laposmellű, hogy így kelljen kivivni a pasik figyelmét? Na, és hogy képes vagy ennyit fizetni érte! meg az x év után újra!!! El tudod magad képzelni pl a 3. cserélésnél, kb. 60 évesen, görögdinnyényi feszes mellekkel, amíg a testeden az összes többi bőr erősen ráncosodik? Ez nem hiúság kérdése véletlenül? Valahol hallottam azt a kifejezést, hogy méltósággal megöregedni tudni kell - vagy valahogy így. Gondold át, ilyen fiatalon: tényleg ez a legégetőbb probléma az életedben?
2011. jan. 2. 17:17
 14/26 anonim ***** válasza:
67%

Na hát én nem ellenzem a szilikonozást.

Szerintem csináltasd csak meg nyugodtan ha ettől jobban fogod érezni magad:)

2011. jan. 2. 18:33
 15/26 anonim ***** válasza:
64%

Nem akkora bűn a hiuság,én is az vagyok.Nem,nem agyok olyan lapos és nem is akarom,hogy a férfiak mégjobban felfigyeljenek rám.

Egyszerűen magamnak akarok tetszeni.

Én meg is csináltatnám,ha nem félnék attól,hogy "kikaparják"a zsírszöveteket a mellemből.Még gyűjtöm a bátorságot:)

Az meg kit érdekel hogy fogok kinézni 70évesen.Akkor már úgyis mindegy,mesztelenül meg nem fogok járkálni,sem kivágott ruhákba:D

2011. jan. 2. 18:45
 16/26 anonim ***** válasza:
76%
Na az ilyen kérdéseknél röhögök, amikor eszembe jut, hogy elvileg gazdasági válság van. A lóf@szt van, mikor embereknek ilyen baromságokra jut pénzük!
2011. jan. 2. 21:56
 17/26 anonim ***** válasza:
64%

Ma 17:17,

40 ev mulva mar biztos nem lesz lottyedt boruk meg a 60 eveseknek sem. Egyebkent, miert ne elvezne az eletet, erezze jol magat a kerdezo meg 40 evig?

Ha nem hiszel a szilikonba, miert olvasol itt?

Savanyu szolo (irigyseg) a hozzaszolasod.

2011. jan. 2. 22:45
 18/26 anonim válasza:
57%
ha erre van pénzetek inkább adjatok nekem is xD
2011. jan. 3. 18:37
 19/26 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem ne csináltass nagyobb melleket mint ami van!! Majd pár év múlva meg fogod bánni :(
2011. jan. 3. 18:47
 20/26 anonim válasza:
67%

Szia!

Én öt éve csináltattam meg. Ha nincs vele problémád, nem kell cserélni. Ezeknél az újabb tipusú implantátumoknál nincs még olyan hosszú éves tapasztalat, de azt mondják, nincsen szükség cserére. Egyébként én nem bántam meg. És semmi gondom nincs vele.

2011. jan. 4. 10:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!