Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Milyen implantátumot rakassak...

Milyen implantátumot rakassak a kézfejem bőre alá?

Figyelt kérdés

Adott egy patkó/csillag esetleg karika

Srác vagyok ha számít valamit

2011. jan. 14. 13:44
 1/9 anonim ***** válasza:
Tetkó nem lenne jobb? Szerintem sokkal szexisebb.
2011. jan. 14. 13:51
 2/9 anonim ***** válasza:
13:51-es vagyok. Nekem volt köldökpiercingem, kínlódás volt az egész, mindig begyulladt, erre is készülj fel.
2011. jan. 14. 13:52
 3/9 A kérdező kommentje:

Van nekem is hegtetkóm meg hagyományos is piercingek szintén, de akarok most implantátumot viszont már meg kérdezlek titeket hogy mit érné meg.

Ilyen bőr alattira gondolok mint a képen, Csak kézfej közepére

[link]

2011. jan. 14. 14:11
 4/9 anonim ***** válasza:

Hát ez engem egy elég csúnya daganatra emlékeztet, és a kézen számtalan olyan ideg és izom van, aminek nagyon nem kéne kicsit se sérülnie.

Végülis tök mindegy mit tetetsz be, mert csak egy hurka látszik az egészből.

2011. jan. 14. 14:17
 5/9 anonim ***** válasza:
Ez nagyon ronda, visszataszító.. Úgyhogy semmilyet!
2011. jan. 14. 14:50
 6/9 anonim ***** válasza:
borzasztóan néz ki :S tetkó, piercing sokkal jobb ezeknél,vagy a pár mm-es fültágesz is jobb... Ne csináltass mert azt fogják hinni azok akik nem tudják mi ez, hogy valami daganat,betegség!! :S De ha már muszáj választani akkor csillag..
2011. jan. 14. 17:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Jajj, minek???? ÁÁÁÁÁÁ, menten megőrülök!
2011. jan. 17. 19:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez szerintem nem szép, sőt ronda
2011. jan. 17. 22:06
 9/9 anonim válasza:

fújj,szerintem tök undoritóóó!!!:SSS semmijet ne csináltass,csak elrontanád vele magad...gondolj csak bele,majd öreg 60 akárhánx évesen hogy fogod már bánni hogy ilyet csináltál...vagy ha nem is sztem a körülötted lévők azt fogják majd hinni hogy vmi daganat az...fújj! X(

13L

2011. jan. 25. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!