Aki műcicit csináltat nem fél hogy mi lesz ha nem lesz pénze mikor újra ki kell cserélni az implantátumot?
Figyelt kérdés
engem ez tart vissza...hogy oké hogy amikor megcsináltatom, anyagilag jól mennek a dolgok, de mi van ha valami történik és 5 év múlva vagy amikor lejár nem tudom újra megcsináltatni.
van aki ugyanezen dilemmázik?
#csere #műcici
2012. okt. 15. 18:47
11/15 A kérdező kommentje:
sajnos az én "mellemet" push-uppal sem lehet turbózni :)
2012. okt. 17. 20:56
12/15 anonim válasza:
Van olyan implantátum, aminek állítólag 20 év az időtartama. Konzultálj több orvossal, több termékről és módszerről. Én a mellemet csináltatnám meg ha választani kellene. Az orromat sem szeretem, nagynak találom, de mindenki így ismer, és egy orrműtét teljesen más arcot eredményez, és hiába nem szeretem az orrom, nem szeretnék egy másik arcot látni a tükörben. A melleimről viszont szívesen lemondanék nagyobb cicik érdekében... :) Igaz rajtam valamit segít a push-up, de A kosaras cicim van, ez push-up nélkül úgy néz ki, mintha egy óvodás kislány lennék. Fürdőruhát is csak kosarasat vehetek fel, hogy kinézzek valahogy, ezek a bandeau topok nevetségesen mutatnak rajtam.
13/15 anonim válasza:
Ja, az lemaradt, hogy a 20 éves időtartamú implantátum mellett lesz időd félretenni egy újra.
14/15 anonim válasza:
Tényleg vannak olyan implantátumok amik már szinte egy "életre" szólnak.. ha meg cserélni kell hát igen benne van a pakliban..lehet részlet fizetéssel is fizetni, szinte már minden klinikán.Ha esetleg nincs rá pénzed, anyuci vagy apuci fizeti..ha már ennyi pénzetek van.
15/15 anonim válasza:
Melleidet, ha ennyire zavar. Egyrészt, az orrplasztika megváltoztatja a teljes arcodat, másrészt a mellimplantátumot kb. 15 évente kell cserélni, addigra csak összegyűjtesz annyi pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!