Ha valaki egyszer megnagyobbította a melleit, akkor ha később már nem akar cserélni implantátumot, akkor végeznek olyan műtétet mellyel az eredeti állapot visszahozható? Ennek a műtétnek mi a neve? (pl. felvarrás)
Szerintem ha kiveszik az implantátumot akkor már nem lesz olyan mint előtte volt ég akkor se ha kivágják az esetlegesen megnyúlt bőrt.
Nem tudom elképzelni hogy aki megszokja a nagyobb, szép formájú cicit az implant kivétel után jól érezze magát a bőrébern
sztem olyan nincs h valaki megunja..ezt nem lehet megunni!!!
eredeti állapot???az már nem kell senkinek sztem.
mellfelvarras amugy a neve ha lóg a mell.
Mint egy nagymamicici úgy fog kinézni. Minek akarod gumival töltögetni a tüdőd? Nincs értelmesebb dolog amire el tudnád verni a zsetont? :)
Hihetetlen mekkora kreténség ez a gumicsöcsösdi. És egyre terjed. Aztán amikor majd ciki lesz és kimegy a divatból-mert ki fog menni, ugyanis lesznek természetes módjai a mellnagyobbításnak, természetesebb, formásabb és szexisebb eredménnyel- akkor az ilyen luficsöcsű luvnyák szépen el fognak tűnni a süllyesztőben. Can't wait..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!