Mellplasztika után 2héttel már végezhetek konnyű fizikai munkát ha izom alá helyezik az implantátumot?
Figyelt kérdés
2013. febr. 18. 20:28
1/8 anonim válasza:
szerintem igen, de erről kérdezd meg az orvosod is.:)
Mennyibe került? (én is tervezem hogy megműttetem)
megbántad?
2/8 anonim válasza:
Én úgy tudom, ennél azért több a felépülési idő.
Kolléganőm nem egy kényes fajta, de állítólag 2 hétig bőgött a fájdalomtól, az ágyból sem nagyon tudott felkelni, csak fürdőbe ment ki.
3/8 Török Péterné válasza:
Szia!Igen,de a karod nem nagyon emelheted vállnál magasabbra,kerüld a nyújtózással járó mozdulatokat.Nekem hat hete csinálták és most kezdek visszatérni ezekhez a mozdulatokhoz.Legyél türelmes magadhoz,mert egy-egy mozdulat többet árthat mint használ.Sok sikert!
5/8 anonim válasza:
Az agyadat kellett volna plasztikázni...
6/8 anonim válasza:
Na ez marha hasznos válasz volt...
7/8 anonim válasza:
A feleségem két hét után már könnyű munkát tudott végezni(neki is izom alatt van),(pl főzés),de azért 2 hónapig csak óvatosan terheld magad,mellúszás,tenisz nem ajánlatos,de úgyse bírnád a fájdalom miatt.Aztán a fájdalom teljesen elmúlik és cserébe kaptál egy szép felsőtestet,amire jó ránézni és persze irigységet is kivált másokból és akkor jönnek az olyan megjegyzések,mint itt ezen az oldalon is az egyik.
8/8 anonim válasza:
Miért nem a sebészt kérdezted?-- ez a kérdés nem ide való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!