Mivel tudnám növelni a mellem méretét? :/
A 9-esnek: nem azért kell ülni a gép előtt, hogy másokat sértegessünk!
-Mindegy, hogy egy kérdést hányszor tettek már fel, ha az illetőnek probléma, számára új a kérdés, és senki nem úgy születik, hogy mindenre tudja a választ.
-A mellméret nincs összefüggésben az intelligenciával, attól még valaki lehet értelmes ember, ha ilyen kérdés foglalkoztatja.Jómagam kétdiplomás vezető beosztásban lévő ember vagyok aki ilyen kérdésre komoly választ igyekezett adni. De a te IQ-dat vagy legalábbis az érzelmi intelligenciádat megkérdőjelezném.
-Nem az a cél, hogy a másikat piszkáljuk, hanem hogy segítsünk a másiknak. Könnyű arctalanul és névtelenül gúnyolódni. Ha arra van szükséged, hogy kritizálj másokat, piszkáld a saját ismerőseidet, akik tudják, hogy te ki vagy.
Nem akarok bántó lenni, de gondolkozz el ezen. Túl sok ilyen válaszoló van a GYAK-on akik csak szórakoznak, megsértenek másokat, hát emberek ne legyünk már ilyenek!!!!!!
Nem kell tudnia a választ (bár egy átlag 8 éves már tudná)
Az is elég lenne, ha amikor felteszi a kérdést, és kiírja az oldal az azonos kérdéseket, ő veszi a fáradságot és elolvassa.... bár tudom, hogy az luxus. Személyre szabottan neki megírva kell látnia ugyanarra a kérdésre ugyanazokat a bárgyú válaszokat.
"Jómagam kétdiplomás vezető beosztásban lévő ember vagyok aki ilyen kérdésre komoly választ igyekezett adni."
Ennyi diplomával igazán megtanulhatnál írni is! :) Az az igazi, ha más is látja rajtad, milyen művelt vagy.
Oké, akkor maradj csak olyan, amilyen vagy, sértegess csak nyugodtan másokat, te így vagy tökéletes és felsőbbrendű.
Az ilyen emberekkel kár szóbaállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!