Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mivel tudnám növelni a mellem...

Mivel tudnám növelni a mellem méretét? :/

Figyelt kérdés
Még ha csak egy nagyon kicsit is változtatna a méretén, de tudtok mondjatok pár ötletet ami nem műtét!

2013. febr. 12. 22:14
1 2
 11/20 anonim válasza:
22%

A 9-esnek: nem azért kell ülni a gép előtt, hogy másokat sértegessünk!

-Mindegy, hogy egy kérdést hányszor tettek már fel, ha az illetőnek probléma, számára új a kérdés, és senki nem úgy születik, hogy mindenre tudja a választ.

-A mellméret nincs összefüggésben az intelligenciával, attól még valaki lehet értelmes ember, ha ilyen kérdés foglalkoztatja.Jómagam kétdiplomás vezető beosztásban lévő ember vagyok aki ilyen kérdésre komoly választ igyekezett adni. De a te IQ-dat vagy legalábbis az érzelmi intelligenciádat megkérdőjelezném.

-Nem az a cél, hogy a másikat piszkáljuk, hanem hogy segítsünk a másiknak. Könnyű arctalanul és névtelenül gúnyolódni. Ha arra van szükséged, hogy kritizálj másokat, piszkáld a saját ismerőseidet, akik tudják, hogy te ki vagy.

Nem akarok bántó lenni, de gondolkozz el ezen. Túl sok ilyen válaszoló van a GYAK-on akik csak szórakoznak, megsértenek másokat, hát emberek ne legyünk már ilyenek!!!!!!

2013. febr. 15. 07:22
 12/20 anonim ***** válasza:
0%

Nem kell tudnia a választ (bár egy átlag 8 éves már tudná)

Az is elég lenne, ha amikor felteszi a kérdést, és kiírja az oldal az azonos kérdéseket, ő veszi a fáradságot és elolvassa.... bár tudom, hogy az luxus. Személyre szabottan neki megírva kell látnia ugyanarra a kérdésre ugyanazokat a bárgyú válaszokat.

2013. febr. 15. 08:30
 13/20 anonim ***** válasza:
26%

"Jómagam kétdiplomás vezető beosztásban lévő ember vagyok aki ilyen kérdésre komoly választ igyekezett adni."

Ennyi diplomával igazán megtanulhatnál írni is! :) Az az igazi, ha más is látja rajtad, milyen művelt vagy.

2013. febr. 15. 08:39
 14/20 anonim válasza:

Oké, akkor maradj csak olyan, amilyen vagy, sértegess csak nyugodtan másokat, te így vagy tökéletes és felsőbbrendű.

Az ilyen emberekkel kár szóbaállni.

2013. febr. 15. 13:49
 15/20 A kérdező kommentje:
Elolvastam már minden létező ezzel kapcsolatos oldalt, választ, cikket mindent ami létezik csak hogy megnyugodjál hogy ez nekem nem luxus:) Azért írtam ki a kérdést mert ki szerettem volna írni és mert kiíváncsi voltam/vagyok hogy írnak e valami újat vagy ÉRTELMESET ellentétben veled. De azért nyugodtan kritizálj ez a legkönnyebb.
2013. febr. 17. 13:15
 16/20 anonim ***** válasza:
És írtak értelmeset? Azóta nagyobb a melled? Nekem minden bizonnyal kis mellel is tetszenél, de ettől még, hogy te is azt szeretnéd, mint 100 másik, nem lesz csodaszer a növelésére. Ha így lenne, mindenki nagy mellekkel szaladgálna, a pasik farka meg nem férne el a nadrágban...
2013. febr. 18. 08:39
 17/20 A kérdező kommentje:
Igen írt egy lány értelmes üzenetet nekem privátba
2013. febr. 19. 22:36
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom, azóta meg is nőtt a melled... Ha sokat tanulsz, másod is nőni fog, és majd rájössz...
2013. febr. 20. 09:18
 19/20 A kérdező kommentje:
jólvan inkább nyomd el magad és tűnjél innen zaklassá más lányokat kössz pá
2013. febr. 21. 17:46
 20/20 anonim válasza:
SZILIKON
2013. febr. 27. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!