Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Varrónő tudja a melltartó...

Varrónő tudja a melltartó méretét növelni? (nem a kosár)

Figyelt kérdés
2011. jún. 14. 22:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Elvileg meglehet a kapcsolódó résznél toldani. De tapasztalatom szerint feldörzsölheti a hátadat.
2011. jún. 14. 22:29
 2/12 anonim ***** válasza:
Jól értem, az a probléma, hogy nem ér körül a melltartó? Mert azon természetesen tud segíteni, betold egy darab anyagot. Más kérdés, hogy mennyire lesz esztétikus a kivitelezés. Attól függ, hogy milyen anyagról van szó.
2011. jún. 14. 22:33
 3/12 A kérdező kommentje:

Körbeér, csak elég csúnyán bevág. Nem sokan látják a melltartómat, nem gond, ha nem esztétikus : )

Köszönöm a válaszokat, holnap visszamegyek megvenni.

2011. jún. 14. 22:42
 4/12 anonim ***** válasza:

Hát de miért nem olyat veszel, ami jó méret? O_o 5 centivel nagyobbat pl.

Amúgy nem lesz tartós, a varrásnál szétjönne, és a legtöbb anyag, maiből varrják, eléggé foszlik is.

Amúgy lehet venni bővítőt, olyan, mint a kapocs rész, csak külön van, rajta a kallantyúk meg minden, ha jól emlékszem az OTTO-ban pl. van.

2011. jún. 14. 23:45
 5/12 anonim ***** válasza:
Azt akartam írni, amit az utolsó, én is vettem olyat még a terhességem alatt, Skálában is lehet kapni.
2011. jún. 14. 23:50
 6/12 A kérdező kommentje:
Mert nem egyszerű olyat találni, aminek jó a kosara rám.. Ez pedig tökéletes, dehát bevág.. Azért köszönöm, utánanézek ennek a bővítőnek.
2011. jún. 15. 10:37
 7/12 anonim ***** válasza:

Nehogy emiatt varrononek fizess!!!

Tobb helyen lehet venni hatresz bovitot, van pl a triumphnak is.

Par szaz forintos tetel, cserelgetheted a melltartokon, meg van oldva a problema. Tobb szinben van.

[link]

2011. jún. 15. 12:34
 8/12 A kérdező kommentje:

Ingyen lett volna szerencsére a varrónő: )

Visszamentem a melltartóért, utolsó darab volt, hetek óta ott állt, másnapra elvitték.. ennyit erről. Azért köszönöm, szerintem beruházok egy ilyen bővítőre.

Mennyibe kerül kb?

2011. jún. 22. 00:38
 9/12 anonim ***** válasza:
5-600 ft körül volt asszem, mikor én vettem.
2011. jún. 22. 10:51
 10/12 anonim ***** válasza:
Mármint a Triumph-os.
2011. jún. 22. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!