Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mivel tudnám növelni a mellem...

Mivel tudnám növelni a mellem méretét? :/

Figyelt kérdés
Még ha csak egy nagyon kicsit is változtatna a méretén, de tudtok mondjatok pár ötletet ami nem műtét!

2013. febr. 12. 22:14
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
90%
push up melltaró, tömés.. vannak erre külön krémek amik szerintem semmit nem érnek,de próba szerencse amúgy a fogamzásgátló szedéstől nőni fog nem szembetűnő változás de látszik azért. meg ha pár kilót fel szedsz az is dob rajta
2013. febr. 12. 22:17
 2/20 anonim ***** válasza:
18%
Hízástól nő... meg 21 éves korodig amúgy is nő... nem mintha bármi jelentősége lenne, mert tök mindegy mekkora a melled, semmit nem számít.
2013. febr. 12. 22:19
 3/20 anonim ***** válasza:
96%
Azt azért nem mondanám,hogy m1 annak igen akinek van önbizalma és elégedett a testével.. de be kell látni elég mell centrikus világban élünk.. a férfiak másra se tudnak gondolni ez van !! kár szépíteni
2013. febr. 12. 22:20
 4/20 anonim válasza:
0%
dörzsöljed wc papírral ;)
2013. febr. 12. 22:35
 5/20 anonim válasza:
90%

Gondolom még fiatal vagy, nem szültél. Én világéletemben vékony voltam, nagyon kicsi mellekkel. Bántam is nagyon.

De meglepődve tapasztaltam, hogy a terhesség s majd a szoptatás során óriásira nőtt (önmagához képest) nagyon szép volt. Arra kellett csak ügyelnem, hogy mindig hordjak megfelelő méretű melltartót, nehogy megereszkedjen.

Tehát a hormonok segítenek. Éppen ezért a fogamzásgátlóban is van valami, de olyan fajtát keress, aminek viszonylag nagy az ösztrogén tartalma, konzultáld meg a nőgyógyásszal. Nekem pl. jó volt a Diane 35, de mindenkinek más a szervezete.

Szóval ne csüggedj, tudom hogy másnak ez nem probléma, sokan csak nevetnek ezen, de akinek kis melle van, tudja mit küszködik egy ilyen mellcentrikus társadalomban.

Szóval szerintem keress valami jó fogamzásgátlót, ügyelj a jó melltartóra, és ha majd gyermekvállalásra kerül sor, reméljük ezen a gondon is segít.

2013. febr. 13. 07:15
 6/20 A kérdező kommentje:
Fogamzásgátlóra már énis gondoltam, de sajnos nemtudok szerezni és így szedni sem tudom..
2013. febr. 13. 16:23
 7/20 anonim ***** válasza:
25%
A fogamzásgátlótól nem fog nőni, azért ne szedd, csak ha más miatt szükséged van rá. Főleg ne olyat, mint a Diane 35. Én Cypromixet szedtem, ami szinte ugyanaz, és egyáltalán nem nőtt tőle. Most egy alacsonyabb hormontartalmút szedek, ettől se nőtt. Bár én nem ezért szedem. Szóval nem ajánlom, mert az erősebbek (mint amilyen a Diane 35 és a Cypromix) elég veszélyesek, olvass utána. Ha műttetni nem akarsz, akkor csak a kitömött melltartó marad sajnos.
2013. febr. 13. 22:03
 8/20 anonim válasza:

Igaza van az előzőnek, de én sem úgy gondoltam, hogy amiatt szedj fogamzásgátlót, hogy nőjön a melled, csak ha amúgy is szükséges, és persze mindezt alapos orvosi vizsgálat előzi meg. Nekem pl. azért írták fel a Diane 35-öt, mert még 20 éves koromban is össze-vissza jött meg a menszeszem, fejletlen volt a méhem, a nőgyógyász javaslata az volt, hogy emelni kell az ösztrogénszintemen, mert alacsony, és így nehezen fogok teherbe esni, ha majd gyereket szeretnék. A mellméretnövekedés csak a mellékhatása volt...Szigorú orvosi ellenőrzés mellett szedtem meghatározott ideig. Utána abba is hagytam szintén orvosi javaslatra, majd szültem két gyermeket, szerintem semmi bajom nem lett a fogamzásgátlótól.

Persze írtad nem tudsz szerezni, fogamzásgátlót nem is szabad szerezni, bármelyik csak orvosi vizsgálat és ellenőrzés mellett!!!!!

Így nem marad más mint a push-up melltartók, csak ügyelj arra, ne legyen szoros, és érdemes végezni mellizomerősítő tornát is, mert hosszú évek múlva a kis mell is megereszkedhet ám, és akkor meg még kisebbnek látszik!

2013. febr. 14. 07:17
 9/20 anonim ***** válasza:
0%
Hány ilyen kérdést olvastál el itt, mielőtt feltetted ezt a nagyon új, nagyon eredeti, nagyon nagy észre valló kérdést?
2013. febr. 14. 08:33
 10/20 A kérdező kommentje:
Ha ennyire zavar hogy feltettem akkor minek válaszolsz rá? vagy minek olvasod tovább egyáltalán..ha nem birja az idegzeted akkor ne olvasd el és menj tovább másik oldalra és ne engem csesszél le hogy meg mertem kérdezni
2013. febr. 14. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!