Mivel tudnám növelni a mellem méretét? :/
Gondolom még fiatal vagy, nem szültél. Én világéletemben vékony voltam, nagyon kicsi mellekkel. Bántam is nagyon.
De meglepődve tapasztaltam, hogy a terhesség s majd a szoptatás során óriásira nőtt (önmagához képest) nagyon szép volt. Arra kellett csak ügyelnem, hogy mindig hordjak megfelelő méretű melltartót, nehogy megereszkedjen.
Tehát a hormonok segítenek. Éppen ezért a fogamzásgátlóban is van valami, de olyan fajtát keress, aminek viszonylag nagy az ösztrogén tartalma, konzultáld meg a nőgyógyásszal. Nekem pl. jó volt a Diane 35, de mindenkinek más a szervezete.
Szóval ne csüggedj, tudom hogy másnak ez nem probléma, sokan csak nevetnek ezen, de akinek kis melle van, tudja mit küszködik egy ilyen mellcentrikus társadalomban.
Szóval szerintem keress valami jó fogamzásgátlót, ügyelj a jó melltartóra, és ha majd gyermekvállalásra kerül sor, reméljük ezen a gondon is segít.
Igaza van az előzőnek, de én sem úgy gondoltam, hogy amiatt szedj fogamzásgátlót, hogy nőjön a melled, csak ha amúgy is szükséges, és persze mindezt alapos orvosi vizsgálat előzi meg. Nekem pl. azért írták fel a Diane 35-öt, mert még 20 éves koromban is össze-vissza jött meg a menszeszem, fejletlen volt a méhem, a nőgyógyász javaslata az volt, hogy emelni kell az ösztrogénszintemen, mert alacsony, és így nehezen fogok teherbe esni, ha majd gyereket szeretnék. A mellméretnövekedés csak a mellékhatása volt...Szigorú orvosi ellenőrzés mellett szedtem meghatározott ideig. Utána abba is hagytam szintén orvosi javaslatra, majd szültem két gyermeket, szerintem semmi bajom nem lett a fogamzásgátlótól.
Persze írtad nem tudsz szerezni, fogamzásgátlót nem is szabad szerezni, bármelyik csak orvosi vizsgálat és ellenőrzés mellett!!!!!
Így nem marad más mint a push-up melltartók, csak ügyelj arra, ne legyen szoros, és érdemes végezni mellizomerősítő tornát is, mert hosszú évek múlva a kis mell is megereszkedhet ám, és akkor meg még kisebbnek látszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!