Van olyan hogy "mell-közelítő" műtét? Mennyibe kerül kb?
Figyelt kérdés
Elég kicsik a melleim és túl távol vannak egymástól. Szilikont nem akarok, de az jó lenne ha valahogy közelebb tudnák rakni őket, mondjuk kivágnak közülük egy darab bőrt és összehúzzák. De nem találtam sehol konkrétan ilyen plasztikai műtétet, létezik egyáltalán?2013. febr. 10. 16:48
1/7 anonim válasza:
Vegyél fel olyan melltartót ami összehúzza. Meg bikiniben is olyat ami összehúzza. A szilikonosaknak is távol vannak tessék itt egy kép. Összehúzni melltartóval lehet. HASZNÁLD :D
2/7 A kérdező kommentje:
Ezt én is tudom, de nyilván azért érdekel, mert még a melltartó se húzza össze. Hiába veszek fel ilyen push-up akármiket, még úgy is van több centi lapos rész a kettő között.
2013. febr. 10. 20:38
3/7 anonim válasza:
azert van tobb centi meg igy is a melleid kozott mert kicsik ...nekem is igy volt, aztan szultem,megnotek es mar nincsenek is tavol egymastol :)amugy nemtudom van e ilyen plasztikai mutet,de szerintem nincs...
4/7 anonim válasza:
Nincs. Ez alkati kérdés, mellműtétnél is csak "hozott anyagból" dolgoznak. A mellkast nem műtik át,
Nekem is kissé távol van, mellnagyobbítás után persze szebb lett, de nagyon közel most sincsenek, de nekem ezzel az égvilágon semmi bajom nincs. Kinek ilyen, kinek olyan:))
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Hát, akkor valószínűleg így marad. Annyira engem se zavar, csak ha valamit "meg lehet javítani" magamon, akkor miért ne. De ha nem lehet, akkor ez van =D Talán még egyszer megnőlnek valamitől...
2013. febr. 13. 08:14
6/7 anonim válasza:
Van ilyen műtét, muterom csináltatta meg így a melleit kb 10 éve, mikor már nem tervezett több gyereket. Az árát meg semmi részletet nem tudok, de ilyen van, és nekem is kelleni fog :D
7/7 anonim válasza:
Teljesen egyet értek az előttem szólóval. Ugyanezt akartam én is leírni,hogy tuti van ilyen, anyukam is megcsinaltatta a szülései reszleteket nem tudok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!