Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Csak a mellműtét segíthet?

Csak a mellműtét segíthet?

Figyelt kérdés
Pár éve egy betegségből és lelki gondokból adódóan meghíztam 10-12 kilót. Amit mára szépen letornáztam és az alakom a régi. Viszont ez idő alatt a mellem sokkal nagyobb lett és nem voltak olyan feszesek, mint régen. Ahogy fogytam azt hittem helye fog állni, de nem. Kisebb lett a mellem és talán feszesebb is, de úgy látom, hogy lóg. Lehet ezen még tornával segíteni, vagy műtét?

2012. jún. 27. 10:44
 1/5 anonim ***** válasza:
83%
Fogadd el olyannak a melleid amilyenek, mert nem ezen múlik a szépséged! Higgy nekem, fiú vagyok, és szerintem inkább lógjon egy lány melle, csak legyen természetes! :)
2012. jún. 27. 11:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm ez kedves volt. Igyekszem, de mivel nem ilyen volt ez előtt így nagyon nehéz :):(
2012. jún. 27. 11:24
 3/5 anonim ***** válasza:

TORNÁVAL nem lehet feszesíteni a megereszkedett melleket, mert a mellizmok anatómiailag az emlő mögött helyezkednek el... Tornával csak a mellizmaidat tudod erősíteni, de ez nem lesz hatással sem a melleidre, sem a megereszkedett tartószalagokra...

Ha egyszer a melleid tartószalagjai megnyúlnak, azt már csak műtéttel lehet újra feszesebbé tenni...

A tartószalagok megnyúlását megelőzhetjük, ha mindig megfelelő méretű és kellően jól tartó melltartót viselünk, főleg erőteljes testmozgások idejére érdemes beszerezni átlagosnál erősebb sport-melltartót!...

Megpróbálkozhatsz FITOÖSZTROGÉNEKET szedni, ezzel teltebbé válnak a melleid és a megereszkedés kevésbé lesz látható!... (Ilyen "mellnövelő hatású készítmény pl. a SZÓJAVIT FORTE kapszula, WILD YAM kapszula, BEAUTY BREAST kapszula, GÖRÖGSZÉNAMAG (Fenugreek) kapszula, stb.)...

Kb. 4-6 hónapos rendszeres szedés után várható látható eredmény!...

2012. jún. 27. 11:25
 4/5 anonim ***** válasza:

Ezen csak a megszokás segít... vagy a műtét.

Nem írtad hány éves vagy mondjuk, bár mindegy is. Azt is kalkuláld bele, hogy az évek során sem feszesedik a mell, úgyhogy ne várd, hogy olyan legyen, mint évekkel ezelőtt, ráadásul egy nagyobb súlyingadozás előtt.

Egy jó melltartó segít a dolgon, egy normális férfi pedig nem fog az ágyban kiröhögni meg kritizálni. Hidd el, nem csak a tökéletes nőket veszik emberszámba. :)

2012. jún. 27. 11:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Szilikon nem kellene bele.Csak elég lenne felvarratni egy kicsit.Ugyanolyan természetes lenne.
2012. jún. 28. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!