Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Érvelnétek/ellenérvelnétek a...

Érvelnétek/ellenérvelnétek a mellnagyobbításról?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, 14 éves korom óta 75/B-s melltartót hordok. Nem szedek még fogamzásgátlót, de az az utolsó reményem, hátha nő.. Ha nem, akkor nagyon szeretném megcsináltatni, de nagyon félnék az utána fellépő esetleges komplikációktól, 5 éventi ismételt beavatkozástól... Mit csináljak?

2012. aug. 27. 14:40
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
73%
Ellenérvem az, hogy a természetes mell a legszebb, akármekkora is!!! Érvem nincs mellette.
2012. aug. 27. 14:42
 2/26 anonim ***** válasza:
100%

A 75B egy teljesen átlagos mellméret, nekem is 75/80B-s van és sose éreztem kicsinek, sőt...

Szerintem ezen gondolkozz el, az biztos, hogy nem lehetsz olyan lapos, mint gondolod.

2012. aug. 27. 14:46
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

A 75/B egyáltalán nem kicsi, nekem megnőtt fogamzásgátlótól C-re, sokkal jobb volt a B...

Ellenérv: 10 évente csere, baromi sok pénz, műtapintás, a műtét baromi fájdalmas...

2012. aug. 27. 14:49
 4/26 anonim ***** válasza:
Százszor szebb a 75B, mint bármilyen szilikon. Ne csináld meg műre!!!
2012. aug. 27. 14:54
 5/26 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! a problémám tulajdonképpen az, hogy a push up melltartó nem úgy nyomja fel a mellem, mint bármelyik barátnőmnek.. meg ha lehajolok benne(akármilyen melltartó is az) be lehet látni.
2012. aug. 27. 15:02
 6/26 anonim ***** válasza:
A lehajolás sztem mindenkinél így van :D A push-up meg felesleges.
2012. aug. 27. 15:05
 7/26 anonim ***** válasza:
Minden lánynak be lehet látni, csak maguk hiszik (vagy tán nem is hiszik) hogy nem. :) Persze vehetsz garbót, miegymás... Az meg mindegy, hogy nyomja fel, vagy akár fel se nyomja, de a természetes fényévekkel szebb! :)
2012. aug. 27. 15:06
 8/26 A kérdező kommentje:
és a fiúk is jobban szeretik az igazi, szép, természet adta melleket, ezzel tisztában vagyok! de valamiért mégis imádják a hatalmas melleket. és sokszor kínosan érzem magam, mikor a barátommal elmegyünk bulizni, és ott egy nagy mellű lány, vagy csak akár egy filmben.. valamiért nagyon kisebbségi komplexusom van, pedig sosem mondták nekem hogy kicsi, vagy csúnya.
2012. aug. 27. 15:10
 9/26 anonim ***** válasza:
81%
Imádják megnézni, oszt ennyi. A nők is megnézik a helyes fiúkat, mégse akarnak minddel ágyba bújni.
2012. aug. 27. 15:14
 10/26 anonim ***** válasza:
Sőt, nőként, én is megnézem a nagy melleket :D de attól még nem kell nekem akkora :D
2012. aug. 27. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!