Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Érvelnétek/ellenérvelnétek a...

Érvelnétek/ellenérvelnétek a mellnagyobbításról?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, 14 éves korom óta 75/B-s melltartót hordok. Nem szedek még fogamzásgátlót, de az az utolsó reményem, hátha nő.. Ha nem, akkor nagyon szeretném megcsináltatni, de nagyon félnék az utána fellépő esetleges komplikációktól, 5 éventi ismételt beavatkozástól... Mit csináljak?

2012. aug. 27. 14:40
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
A szép kis melleket is imádják (imádjuk) megnézni, csak valamiért mindig a nagyok megnézésén akadnak fenn a lányok. Persze ha barátnőmmel sétálok, nem bámulom meg feltűnően se a nagy, se a kis melleket, ez alap.
2012. aug. 27. 15:15
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Egy barátnőmnek természetesen vannak tényleg hatalmas mellei, a testéhez képest aránytalanul nagyok, ruhát találni magára kész horror, arról nem is beszélve, hogy ha illik is az alakjára nehéz olyat találni, amiben nem közönséges. Igen, tényleg mindenki megbámulja, elég rendszeresen be is szólogatnak neki a pasik az utcán, ezért ha nem társaságban van mindig zenét hallgat, hogy ne hallja 1-2 kéjenc 40-50es pasas mit mondogat neki... És nem vállalhat akármilyen munkát, mert a mellei súlya miatt később hátproblémái lesznek, szóval pályaválasztásnál alapból ezt is figyelembe kellett vennie...

Szóval szerinted tényleg olyan jó dolog az?

2012. aug. 27. 15:23
 13/26 anonim ***** válasza:

Érdekes vagy kérdező:) nekem 75B-s mellem van, a gyógyszertől nőtt meg Cre, de amíg Bs volt addig is nagyobb volt mint a legtöbb bnőmnek és folyton azt hallgattam hogy milyen jó nekem hogy ekkora. Csak én vagyok jismellűekkel körbevéve? :D

kérdező én nem ítélem el a mellplasztikát ha valakinek nagyon kicsi vagy csúnya lógós melle van, nekem is volt már plasztikai műtétem, de kedves kérdező szerintem neked semmi szükséged nincs ilyen operációra. A melled pont jó és a gyógyszertől még nőni is fog.

ellenérvet nem nagyon tudok mondani a műtéttel kapcsolatban. Az meg hogy a fiúknak jobban tetszik a természetes baromság.

Most őszintén fiúk! Inkább egy lógó mellet választanátok vagy egy icipicit, csak mert nincs műtve? Vagy egy szép formás, de plasztikázott mellet?

kérdező te meg meg ne merd műteni :)

2012. aug. 28. 10:05
 14/26 anonim ***** válasza:
Igen, én egyértelműen inkább a kicsit, mint a műtöttet!
2012. aug. 28. 10:15
 15/26 anonim ***** válasza:

Kicsi alatt azt értettem hogy szinte nincs is, mintha pl szúnyogcsipés lenne, nem azt hogy Bs és Cst akar.

most elég bagatel példát mondok, de VV Zsófika műtét előtt. Na én az olyan kicsi mellre gondoltam. Az is tetszene kedves utolsó??

2012. aug. 28. 10:54
 16/26 anonim ***** válasza:
Igen! Nem tudsz megdumálni, hogy a szilikon jön be nekem. Fogadd el, hogy nem. :)
2012. aug. 28. 10:57
 17/26 anonim ***** válasza:
Még azért annyit tegyünk hozzá, hogy ahogy a kicsi, vagy az akármilyen nem zavar, ha szerelmes vagyok, természetesen ha szilikonos melle lenne a barátnőmnek, az se befolyásolna abban, hogy szeressem, de semmiképpen nem vagyok szilikonpárti.
2012. aug. 28. 10:58
 18/26 anonim ***** válasza:
Erre mondok egy történetet, anno koleszben szobatársnak tényleg kicsi mellei voltak, gyakorlatilag AA-s, mint egy tininek, mintha megcsípte volna egy szúnyog. Sose ment el szivacsos melltartó nélkül, stb... Aztán lett egy pasija, és megbékélt a melleivel, mert a pasi imádta, hiába volt neki kicsi.
2012. aug. 28. 11:17
 19/26 anonim ***** válasza:
Na akkor legalább nem vagyok egyedül ezzel a hozzáállással. :)
2012. aug. 28. 11:28
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Én is egy kismellű nő vagyok. A gyerekvállalás után egy picit "nőtt", így már az A70-es melltartót viselni tudnám, de minek, ha nem lógnak, és csak jobb a 40 fokos hőségben melltartó nélkül?

Engem nem a nagy melleim miatt néztek meg soha, hanem éppen a pici, de természetes miatt. No meg gondolom, van valami pozitív kisugárzásom, ami azért létezik, mert elfogadtam magam olyannak, amilyen vagyok, és ezáltal jól érzem magam a "bőrömben".

Sok közeli rokonom mondta már nem egyszer, hogy szívesen cserélne velem a nagy mellei miatt, mert már nem győzi őket melltartóval, cipeléssel, stb.

Én mindig azt vallottam, ha valakinek így nem kellek, akkor sehogy se kelljek. Emiatt nem voltak dilemmáim.

A férjem ráadásul imádja őket, és - állítása szerint - nem cserélné le semmiért.

Tehát egyértelmű, hogy én nem ajánlom a mellnagyobbítást.

Nem nekem van a kis mellekkel problémám, hanem a társadalomnak. A társadalom ilyen jellegű problémája meg engem nem érdekel.

2012. aug. 30. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!