Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Érvelnétek/ellenérvelnétek a...

Érvelnétek/ellenérvelnétek a mellnagyobbításról?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, 14 éves korom óta 75/B-s melltartót hordok. Nem szedek még fogamzásgátlót, de az az utolsó reményem, hátha nő.. Ha nem, akkor nagyon szeretném megcsináltatni, de nagyon félnék az utána fellépő esetleges komplikációktól, 5 éventi ismételt beavatkozástól... Mit csináljak?

2012. aug. 27. 14:40
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a társadalomnak sincs. Inkább csak a nők hiszik ezt. Olvass el akárhány kérdést itt a kis mellekről, és a többség azt mondja, amit én is, hogy tökéletesek!
2012. aug. 30. 13:14
 22/26 anonim ***** válasza:
nem kell nagyobb mell úgy szeressenek amilyen vagy minek ahhoz nagy mell hogy szeressenek? szerintem nem szép a túl nagy sem
2012. aug. 31. 21:28
 23/26 anonim ***** válasza:

Tudod ha nagy melleket látok dugni akarok, nem ismerkedni, nem rizsázni, csak ledönteni. Barátnőnek inkább egy kismellű lányt választanék.

Franc se érti miért akar minden csaj nagy melleket, azt is a nyakukig feltolva hordják, az ilyenek nem valók komoly kapcsolatra, úgy néznek ki mint a ribancok, szóval ne csodálkozzanak ha úgy is kezelik őket.

2012. szept. 2. 16:49
 24/26 anonim ***** válasza:
IQ befigyel...
2012. szept. 2. 22:52
 25/26 A kérdező kommentje:
Hát, azért vv zsófinál nagyobb.. :)
2012. szept. 3. 17:55
 26/26 anonim ***** válasza:

barátnőm pontosan ugyan ekkora melltartót hord 19 évesen.ő is oda volt,hogy neki milyen pici melle van és majd meg akarja egyszer műttetni...na hát én nagyon plasztika ellenes vagyok,mert minden úgy jó ahogy van!nem kell mű mell,mű száj vagy mű akármi.sok időbe telt,de végre sikerült rávennem,hogy fogadja el magát olyannak amilyen!neki egyébként sem állna jól a nagy mell,mert így jó az összkép ahogy van.

hidd el,hogy lesz egy barátod aki veled is megérteti,hogy nem kell ahhoz szilikon hogy jól érezd magad!teljesen mindegy,hogy mekkora a melled.a lényeg,hogy ne műanyag legyen :)

19/F

2012. szept. 14. 08:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!