Kiss Nikoletta kérdése:
Valakinek van tapasztalata Dr. Fábián Zsolttal? (ha jól tudom Kisvárdán, Debrecenben. Rendel) Természetesen plasztikai műtétről van szó!
Figyelt kérdés
Továbbá érdekelnének hasznos infók Debrecenben illetve környékén rendelő plasztikai sebészekről!!!!#mell #implantátum #szex #orvos #szerelem #Debrecen #Nyíregyháza #plasztika #nagyobbítás #plasztikai műtét
2012. nov. 2. 01:24
1/9 anonim válasza:
Nekem sokan ajánlották már, de még nem voltamnála. Ha esetleg elmész, írd már meg a véleményedet privátban.Köszönöm :)
2/9 anonim válasza:
Jajj meg még annyit akartam, hogy 2 sebészt ismerek. Írj privátot!
3/9 anonim válasza:
Bocsi h beleszólók, de nehogy megcsináltasd, úgy jó ahogy van, minek csonkíttatnád meg magad ... ráadásul önként. Inkább aludj rá és gondold végig.
4/9 A kérdező kommentje:
:) köszi,de 15éves korom óta aludtam rá eleget... :)
2012. nov. 5. 16:14
5/9 anonim válasza:
Sajnálom, hogy így döntöttél, de beismerem, hogy elfogult vagyok (sőt kicsit önző is). Pont attól fosztod meg magad, ami nekem, nagyon-nagyon tetszik. De hát a Te tested és a Te Boldogságod. - Szóval bocsi, hogy nem a kérdésre válaszoltam.
6/9 A kérdező kommentje:
Sajnos ez nem a természetességről vagy a nem természetességről szól.Az én mellem ugyan ilyen:
szerintem mindent elárultam ezzel...így nem érzem magam nőnek...
2012. nov. 7. 20:23
9/9 anonim válasza:
Értem, hát nekem az "előtte" változat jobban tetszik továbbra is, de tényleg nem beszélnék bele, úgy is az egész alkathoz érdemes viszonyítani. Hát akkor sok sikert hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!