Kicsik a melleim, és ez nagyon zavar, egyébként 16 éves
vagyok, és 82 cm. Szeritetek fog még nőni? Mit
csináljak, hogy nőljön?
11/31 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat mindenkinek, én sem akarom h lógajanak, nem is akarok nagyokat, csak nagyobbakat. Vagy ha nem is nagyobbat de legalább terebélyesebbet, na minedgy. Köszi mégegyszer...
1ébként még nőhetnek is van egy ismerősöm akinek 17 éves korában nőni kezdtek nem sokat de más formájuk lett...
2009. szept. 5. 14:08
semmit. hagyj fel ezzel a sopánkodással, mert különben önbizalomhiányos leszel, aztán elkezded tömködni a melltartódba a szivacsokat, és jógáz leszel.űfogadd el h nincs nagy melled, és ennyi. nekemsincsen nagy, de én teljesen megvagyok velük elégedve, formásak, nemlógnak, nemis hordok xxl-szivacsos melltartókat és azokkalis nagyon szép formát lehet adni nekik, és legalább neméri csalódás a pasit ha leveszi a melltartóm, mer kb ugyanaz a látvány fogadja, mint melltartóban.
és sosem volt még a kisebb mellekből hátrányom, a pasiknak ezsi éppúgy teccik, és sokszor kapom azt a bókot h szépek a melleim.
úgyhogy fogadd el.
2009. szept. 5. 14:39
Szintén 16 vagyok és vékony testalkatú, de most vettem észre, hogy lemértem a mellbőségémet egy hónapja és nőtt 4 cm-t. Szerintem neked is fog, 16 évesen nem áll csak úgy meg a növés.
2009. szept. 6. 17:08
15/31 anonim válasza:
Az egész attól függ hogy mit örökölsz!!!én 25 éves vagyok és 85C hordok(igaz szoptatok)Amúgy engem nem izgatna még ez mert még fejlődsz és változol
2009. szept. 7. 17:32
Nemcsak attol fugg amit orokolsz!
Ha ugy lenne, nekem sokkal nagyobbak kene legyenek!
Mellekesen megjegyzem, hogy nem vagyok vekony testalkatu!
2009. szept. 8. 07:35
17/31 anonim válasza:
nem mindenkinek fontos a nagy mell :) személy szerint díjazom a kis melleket is.
2009. szept. 8. 10:31
18/31 anonim válasza:
Először is, mivel még csak 16 vagy, ezért biztosan nőni fog a melled. De egyébként meg vannak pasik, akik a kismellű csajokat szeretik. Szal emiatt pár évig ne aggódj.
2009. szept. 8. 10:53
19/31 anonim válasza:
A fogamzásgátló meg nem is fog ebben segíteni, ha alacsony hormontartalmú, de még a magasat se garantálom.
2009. szept. 8. 11:07
Nagyon meg tudom érteni,ha blamálod magad a kis mellekkel, hiszen egy Nő attól néz ki jól, ha megfelelőek a domborulatai. El sem tudnám képzelni azt a szitut, amikor egy "deszkával" blamálnám magamat...
2009. szept. 8. 15:49
Kapcsolódó kérdések: