Nagyon zavar. Leműttessem?
Nekem a mellem fölött van egy elég nagy.
Én is takartam nyáron a hajammal, de a hajamat levágattam és hát most nem takarja el. Voltam dokinál, azt mondta, hogy úgy szedné le, hogy a helye ott maradna (5 centis vágás) és, hogy még feltűnőbb lenne. Most növesztem a hajam vagy lehet, hogy leszedetem.
Ha nagyon zavar akkor vetesd le.
Anyukámnak volt a könyökénél belül,ahol a vért veszik..nem tom hogy írjam remélem érted :D Nem volt olyan nagy az is kb. 2cm-s lehetett de kiálló volt,őt nem zavarta a dolog,de egyszer unokatesómék kutyája belekapott és "félbevágta" a karmával,jött is ki belőle valami trutyi (bocsi:S),és akkor elment dokihoz és levetette,első pár napban csúnya volt a helye piros volt meg duzzadt,de aztán lement,most már semmi sem látszik,meg nem mondanád hogy ott vagdosták :)
Szóval szerintem nyugodtan vágj bele :)
Ha nem lóg ki, csak barna terület, semmi esztétikai kifogásom nincs ellene. Piszkálni ezeket nemigen ildomos! Puszta nemtetszésből ne piszkáld a bőröd, az anyajegyek bőrrák kockázatával távolíthatók el.
Ha kidudorodó, leszakadó-beakadó, akkor a leszedetés az üdvös, mert az ilyen sérülések veszélyesebbek a műtéti eltávolításnál.
Nem kell a fenekedről foltot venni hozzá. :) Kimetszik, és a környéki bőrt húzzák össze.
Egyáltalán nem fog fájni természetesen, mivel injekcióval
érzéstelenítik előtte.
Arra készülj fel, hogy ha az SZTK-ban csináltatod meg, akkor csúnya és nagy heg marad majd utána, ami viszketni fog. A szép eredményért sajnos fizetni kell egy plasztikai sebésznek, például neki: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!