Le szeretném szedetni az arcomon lévő szemölcsöt kb 2-cm és fekete : S engem nagyon zavar. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Bőrgyogyásszal szeretném le szedetni az sztk ban. A gond csak az hogy az eggyik ismerősöm sztk-ban szedette le és neki nagyon csunya lett mintha kilenne égetve onann valami : S hol érdemes ilyet csináltatni és kb menyibe kerül ha nem sztk?? (köszi a válaszokat) 19L2010. szept. 5. 11:20
1/9 anonim válasza:
van ilyen szemölcslefagyasztó a boltban még a tv is reklámozta esetleg azt kipróbálhatod bár nem tudom mennyire hatásos
2/9 anonim válasza:
Egaver szemölcs ecsetelő. 10ml 1400 Ft. Gyógyszertárban nézd meg. Vény nélküli :) De az a reklámozott fagyasztós is jó lehet, csak annak most nem jut eszembe a neve.
3/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,de ez nem olyami szemölcs amit le lehet fagyasztani hanem mindenféle képppen orvos kell hogy leszedje,születésem óta ottvan
2010. szept. 5. 12:51
4/9 anonim válasza:
a wartner nem jó ilyenekre.ha magándokihoz mész 20 ezer ft /db
van konzultáció dij,ami 5 ezer ft körüli,ha megcsinaltatod akkor ezt elengedik.
5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszod
2010. szept. 6. 19:18
6/9 anonim válasza:
Szerintem nem szemölcsöd hanem anyajegyed van.
A heggyógyulás egyénfüggő. Ha "sz@r" a bőröd akkor tök mindegy hogy magánklinikán szedik le 50 ezerért vagy SZTK-ban ingyen
7/9 anonim válasza:
gyógyszertárban vény nélkül kapható szemölcs lefagyasztó.gyökerestől eltűnteti a szemölcsöt.szerintem megéri.4000ft asszem
8/9 anonim válasza:
Nekem 3 éve égettek le az arcomról egyszerre hármat. Akkor darabonként 5000.- Ft-volt, tehát összesen 15.000.- Ft-ot fizettem. Maga a "műtét" nem fájt és utána sem éreztem semmit, ami viszont nagyon rossz volt, az az érzéstelenítő injekció beadása, vagyis maga a szúrás, az arc azért mégiscsak érzékeny terület. Arra számíts, hogy legalább 2 hét a gyógyulási idő, addig elég csúnya sebekkel mászkáltam. De nem bántam meg!
9/9 anonim válasza:
Bocs, lemaradt, hogy lézerrel végezték a "műtétet". És csak néhány percet vett igénybe az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!