Kicsik a melleim, és ez nagyon zavar, egyébként 16 éves vagyok, és 82 cm. Szeritetek fog még nőni? Mit csináljak, hogy nőljön?
nem feltétlen igaz.
Én elég vékony vagyok 48 kg, 170 cm, de nálam vannak sokkal vékonyabbak, akiknek házméretűek a mellei. Ez így annyira igazságtalan. És ez eléggé meggátol attól h nemi életet élek, mert az a félelmem, h ha afiu meglátja h nemis olyan nagyok a melleim (83 cm) akkor meghátrál és vmi olyasmit mond h nem erre számítottam. Csak azért mert szivacsos melltartót hordok. 9.be kezdtem el amikor deszka voltam (szó szerint) az új suli miatt, mert féltem h kinéznének. Már azért persze van valami, de csak 83 cm ami elég kicsi...
Egyet ertek az elottem szoloval.
Es meg annyit, hogy nekem mindig is a vekonyabb lanyok tetszettek, a nagy mellu, husosabb lanyok egyaltalan nem tetszenek.
17F
Fiúknál a péniszméret ,lányoknál a mellméret az állandó probléma.(Miért ???????)
Ha arányos vagy az szebb mint nagy cicivel "villogni".
Én is megműtettem hogy KISEBB LEGYEN!!!
Nehézkes volt,nem tudtam sportolni meg aludni kényelmesen.
Örülj h ekkora a melled!
Én láttam már pár mütött mellett egyik se volt igazán szép.Ez tutti.MIntha elállna a testüktől a nőknek.
Persze lekileg jól érzik magukat .
Egyik barátnőm aki szintén vékony,szülés után is kicsi maradt a melle és megmütette és végülis szép lett de a pasik egyből észrevették h műcici mert nem arányos.
Te egyébként dobnád a pasid ha nem lenne 30-as mérete???
Szia.Szerintem elégedj meg magaddal, ha olyan fiúval jössz majd össze aki nem a mellbőséged miatt szeretett beléd akkor
nem hiszem h érdekelné. Énis régebben elégedetlen voltam
és szivacsosat hordtam de az olyan minimálisan növeli meg h
inkább csak felnyomja őket, jah és szerintem nem szeretnél
olyan melleket amik zavarnak mindenben, most gondolj bele
mennyivel könnybb dolga van annak akinek sportolásnál nem
élnek külön életet a mellei, és nem beszélve arról h a
hátad is leszakadna, vannak olyan bnőim akik szégyenlik
h nagy van nekik, és ha engem kérdezel, sokkal szebb egy
kicsi mell mint egy hatalmas, és persze a kicsinek is vannak kihasználható előnyei, ha ügyes vagy rájössz mik azok, sztem nyugottan hordj csak szivacsos mellatrtót,
és ne akarj ennyire tökéletes lenni, én sem vagyok az, sőt eláruljak vmit senki se az, csak az tökéletes aki annak
hiszi magát és ha találsz egy fiút akinek tökéletes vagy
akkor egy idő után belátod h hülyeség volt hibákat keresni magadban, örülj neki h megvan mindened, vannak olyan emberek akiknek fele akkora sem jutott mint neked, és mégis megelégszenek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!