Plasztikai műtét. Megérné?
Szeretnék kés alá feküdni, hogy egy átlagos külsőmet megváltoztassák, és egy igazán jóképű pasit csináltassak magamból.
Azért van erre szükség, mert vágynék egy párkapcsolatra, egy hozzám való lánnyal. De sajnos nem lehet, mert átlagos vagyok, így nem szeretnének velem ismerkedni a lányok.
Egy-két plasztikai műtét után talán nagyobb eséllyel ismerkedne velem egy lány, akit kinéztem magamnak.
(nem azért kell a műtét, mert modellekkel akarok ismerkedni, egyszerűen azért, mert a most hozzám illő átlagos kinézetű lányok is jóképű pasikat keresnek, és nem vesznek észre)
Arra lennék kíváncsi, hogy vajon plasztikai műtéttel vajon tudnék-e olyan külsőt varázsolni magamnak, mint egy született jóképű pasi?
Illetve ha lányok is olvassák a kérdést: Ti el tudnátok képzelni, hogy randizzatok egy pasival, akinek plasztikai műtétje volt és az átlagosnál picit jobban néz ki. Mondhatni, hogy a jóképűség alsó határát súrolja?
Már tényleg kíváncsi vagyok rád kérdező, hogy az átlagos kategóriába beleesel egyáltalán...képet gondolom ne is várjak még priviben se?*.*
Pár kérdés: Pontosan mivel nem vagy megelégedve magadon?
Pénzed honnan lesz, hogy átszabasd a fejed?
Azt írtad volt már barátnőd, ha volt, akkor miért vagy ennyire kiakadva a külsőd miatt? Nem sok ember találja meg a párját egyből, te pedig már rögtön az igazit keresed? Mennyi ideje "feküdtél" rá erre a Nagy Ő témára?
Nem tudom megmondani pontosan. Én el tudnám talán fogadni magam, ha érezném, hogy mások is el tudnak fogadni.
Ha küldesz egy email címet, akkor küldök képet.
Én hiszem azt, hogy egy plasztikai műtét tud segíteni abban, hogy nagyobb legyen az önbizalmad. Nekem a füleimet kellett helyre tenni, és máris megszűntek a gátlásaim.
De elsősorban neked kell tudnod, hogy mi az, amin szerinted változtatva megnőne az önbizalmad, és úgymond az átlagosnál jobban néznél ki. Azt el tudom képzelni, hogy valamit korrigáltass magadon, de az egész fejedet nem hiszem, hogy kellene. Mit gondolsz erről?
Szerintem ha teljesen átszabatod magad sem lesz több barátnőd mint most. Nálad valószínű belső oka van annak, hogy nem találsz magadnak senkit.
Kisebb plasztika, főleg nőknél elfogadott, és növeli az önbizalmat(pl.mellplasztika)de amit te szeretnél,az már beteges.És majd akkor ezek után jön a csalódás, mert a plasztikától csodát vársz,de nem fogod megkapni.Veled más a baj,amin a plasztika nem segít!41/N
Elég közhelyes, amit most mondani fogok, de nem a külsőd számít. Azok a lányok, akik nem foglalkoznak az átlagos kinézetű pasikkal, nem érik meg a fáradságot. Ne legyél ilyen felszínes.
16/L
Aki küld email címet annak küldök képet. Kicsivel feljebb megígértem.
Különben meg jól mondod, az hogyan ítéljük meg magunkat függ attól, hogy mások hogyan ítélnek meg minket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!