Plasztikai műtét. Megérné?
Szeretnék kés alá feküdni, hogy egy átlagos külsőmet megváltoztassák, és egy igazán jóképű pasit csináltassak magamból.
Azért van erre szükség, mert vágynék egy párkapcsolatra, egy hozzám való lánnyal. De sajnos nem lehet, mert átlagos vagyok, így nem szeretnének velem ismerkedni a lányok.
Egy-két plasztikai műtét után talán nagyobb eséllyel ismerkedne velem egy lány, akit kinéztem magamnak.
(nem azért kell a műtét, mert modellekkel akarok ismerkedni, egyszerűen azért, mert a most hozzám illő átlagos kinézetű lányok is jóképű pasikat keresnek, és nem vesznek észre)
Arra lennék kíváncsi, hogy vajon plasztikai műtéttel vajon tudnék-e olyan külsőt varázsolni magamnak, mint egy született jóképű pasi?
Illetve ha lányok is olvassák a kérdést: Ti el tudnátok képzelni, hogy randizzatok egy pasival, akinek plasztikai műtétje volt és az átlagosnál picit jobban néz ki. Mondhatni, hogy a jóképűség alsó határát súrolja?
Vicces ezt olyan lányoktól hallani, akik nem tudnak átlagos pasikra férfiként tekinteni.
Úgyhogy nem biztos hogy én vagyok a felületes.
Csak szeretném megadni a lehetőséget arra, hogy egy lánnyal legyen alkalmam ismerkedni.
9es: ismerek olyan pasikat, akik bunkók, és nem a hűség mintaképei, mégis van barátnőjük. akik ennek ellenére ragaszkodnak hozzájuk.
Ne mondjátok hogy nem a külső számít nektek. Eddig nem ezt tapasztaltam.
És ez elkeserítő!
1. lehet, hogy nem akartak megsérteni és nem jössz be azoknak, akik nem akartak veled randizni.
2. valami belsőleg nincs veled rendben... talán nem vagy határozott, nyuszi vagy, rossz humorérzéked van... esetleg unalmas vagy.
(nem szándékoztalak megbántani)
nem akarsz képet küldeni? :)) hátha tudnék mondani valami tippet.
egyébként légyszi ne általánosíts! mindenkinek más pasi jön be! nekem egyszer bejött egy olyan pasi, akire mindenki más azt mondta hogy ocsmány.
Nem, semmilyen plasztikai műtéttel nem leszel jóképű. Egyrészt, mert alapvető arcvonásokat nem lehet megváltoztatni úgy, hogy az természetesnek hasson, másrészt meg a jóképűség eléggé szubjektív fogalom. Nincs olyan sebész, aki arcot tudna neked tervezni, és 100%-osan megvalósítani.
Szóval koncentrálj a belső tulajdonságaidra :) Neked nincs önbizalmad, és egy nő messziről kiszagolja ezt. A jóképű pasik körül nem azért dongnak a nők, mert jól néz ki, hanem mert magabiztos. Ha a küseje miatt, akkor amiatt. Keress magadban valamit, amiben qrva jó vagy, és arra építs fel egy egészséges egót.
idevágó érdekesség,az élő Ken "baba":
http://www.youtube.com/watch?v=YlboAc6Bp3I&feature=player_em..
Ha már megszólítottál, 9. vagyok.
Magam és sok más értelmes nőtársam nevében mondom: hányunk a műpasiktól. Műhaj, műpóz, műanyag. Plasztikai sebészet? Hacsak nem egészségügyileg indokolt, kizárt.
Engem könnyen le lehet venni a lábamról... Igen, egy mosollyal, de nem a vakító fehérségű fogak miatt, hanem a csintalanság miatt. Megnevettetsz, és én a lábaid előtt heverek. De veled akarok nevetni, és nem rajtad, ha megtudom, hogy kollagén van a szádban. Mindig mindenkinek elmondom, ha megkérdezik tőlem, hogy nekem mi a szexi egy pasiban - a magabiztossága. Hiszed vagy sem, nem érdekel. De nekem egy magabiztos pasitól megremeg a térdem (ld. kigyúrt bunkó példa - erről egy kicsit később). Te plasztikai sebészet után sem leszel magabiztos. Lehet, hogy a füled kisebb lesz, de akkor az orrodat találod majd görbének. Ha kiegyenesíted, talán túl alacsony leszel... Ez nekem illúzióromboló.
Említetted a kigyúrt bunkó fazonokat. Pont azért buknak rájuk a csajok, mert mellettük lehet elveszett kislánynak lenni. Mert magabiztosak (és ezt aláhúznám), hangosak, erősek. Más kérdés, hogy az ilyen emberek mellett látsz-e értelmes nőket? Magadban tudom, hogy megválaszoltad a kérdést - nekem nem kell a válaszod. Az a nő, aki valóban társat, partnert keres, az is az erőt keresi. Csak éppen nem (csak) a bicepszben.
Nem.
Ha neked nincsen párkapcsolatod, holott átlagos külsejű fazon vagy, az azt jelenti, hogy belül van a gáz (nyílván az anya-kapcsolatoddal van a baj). Hiába csillivillized magad kívülről, egy párkapcsolat csak az elején szól arról, hogy ki milyen helyes (akkor is csak rövid ideig) vagy hogy néz ki.
Amikor hosszabb ideg élsz egy emberrel, akkor már nem azt fogja nézni, hogy görbe-e az orrod vagy tökéletes vonalú, hanem azt, hogy szereted-e, megbízható ember vagy-e, törődsz-e vele stb., - azaz milyen ember vagy belül.
A jóképű fazonok nagyon sokszor azzal vannak elfoglalva, hogy ők jóképűek. Ez nagyon hamar elvezet a nárcizmushoz, beteges önszeretethez (ami valójában nem szeretet, de most hagyjuk), csakúgy, mint a nagyon-nagyon szép és csinos, helyes lányok esetében.
Nekem soha nem kéne egy jóképű fazon.
Többet törődne a tükörrel, mint velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!