Plasztikai műtét. Megérné?
Szeretnék kés alá feküdni, hogy egy átlagos külsőmet megváltoztassák, és egy igazán jóképű pasit csináltassak magamból.
Azért van erre szükség, mert vágynék egy párkapcsolatra, egy hozzám való lánnyal. De sajnos nem lehet, mert átlagos vagyok, így nem szeretnének velem ismerkedni a lányok.
Egy-két plasztikai műtét után talán nagyobb eséllyel ismerkedne velem egy lány, akit kinéztem magamnak.
(nem azért kell a műtét, mert modellekkel akarok ismerkedni, egyszerűen azért, mert a most hozzám illő átlagos kinézetű lányok is jóképű pasikat keresnek, és nem vesznek észre)
Arra lennék kíváncsi, hogy vajon plasztikai műtéttel vajon tudnék-e olyan külsőt varázsolni magamnak, mint egy született jóképű pasi?
Illetve ha lányok is olvassák a kérdést: Ti el tudnátok képzelni, hogy randizzatok egy pasival, akinek plasztikai műtétje volt és az átlagosnál picit jobban néz ki. Mondhatni, hogy a jóképűség alsó határát súrolja?
Te 25 vagy, én 28. Mindössze 3 év a különbség, nem hinném, hogy olyannyira "más" világban nőttünk volna fel.
Mégis azt mondom, hogy az átlagos külsőt felesleges ("különlegesen") széppé szabatni csak azért, hogy párt találj, mert úgy pont azokat fogod vonzani, akik most (állítólag) taszítanak (=plasztik csajok).
Én szépnek tartom magam (magyarán az önbizalmam rendben), ugyanakkor tudom, hogy nagyon messze vagyok a szépségipar által szépnek kikiáltott modellektől, azaz teljesen átlagosnak számítok.
Személy szerint nem kezdenék tökéletes külsejű szépfiúval, mert egy ilyen ember mellett úgy érezném, mindig tökéletesen kell festenem, ami nem menne, de nem is akarnám. Jól esik időről időre elhagyni egy kicsit magam.
Egyébként totál felszínesnek tűnsz, hiába írod az ellenkezőjét.
Azt állítod, hogy te az "átlagos" csajokat is kedveled, de közben meg vagy győződve róla, hogy az "átlagos" csajok is csak a külsőre hajtanak.
Mi ez, ha nem felszínesség?
Ott lehet a probléma, hogy nyilván érezteted ezekkel a nőkkel, hogy ők "átlagosak" és ezért "túl sokat várnak". Nem érted, hogy TE miért nem vagy "elég" nekik.
Talán azért, mert egyetlen "átlag" nő sem akar "átlagosnak" tűnni a kiszemeltje szemében.
40: rendszeresen edzek. Atletikus testem van.
Csak arra lennék kíváncsi, hogy pár hozzászólásból, hogyan tudtál rólam konkrét jellemrajzot felvázolni?
Hiszen olyan dolgokat írtál, amikben nem is ismersz engem.
41: ezek a női barátaim általában pár évvel idősebbek tőlem. Noha némelyiknek náluk fiatalabb pasijuk van.
Ők csak értetlenkednek, hogy miért nincs barátnőm. Amit furcsállok, hiszen nyilván láttak már személyesen is.
43: már volt barátnőm. És bár nem volt megelégedve Magával, én mégis a legszebb nőnek látom/láttam.
Nem úgy nézett ki, mint egy modell, de ahogy írtam, a modellek nem is tetszenek.
Viszont, mikor randizok lányokkal, nagyon sokszor érzékeltetik velem, hogy örüljek, hogy egyáltalán eljönnek velem egy randira. Persze sosem könyörögtem egy randiért, úgyhogy nem tudom mire fel kapom a leereszkedő stílust. Akkor inkább mondjon nemet.
Senkit sem zaklattam még miután visszautasított!
Akkor ki is a felszínes?
Számomra abszurd, hogy Ice Queen kikéri magának a megítélést, és kiálltok mellette. Míg engem csak úgy elítélhettek. És természetesen igazatok van, mert én csak egy gonosz pasi vagyok rossz tapasztalatokkal...
Felszínes vagy és buta. 25 éves vagy, de ha szétnézel az oldalon, ilyen kérdéseket feleennyi idős fiúk írnak ki. Tőlük megmosolyogtató, tőled taszító.
Válaszaidból leszűrhető, hogy olyan típus vagy,
- aki meg van róla győződve, hogy mindenki más (adott esetben a lányok) hibás, saját magaddal minden rendben van (pedig nem igaz),
- akinek kb. egyöntetű válasz (ne csináld, hidd el, fogsz találni magadnak lányt, biztos minden rendben van veled) sem elég ahhoz, hogy elgondolkodjon, sértődős vagy és önfejű (a rosszabbik fajtából).
- aki hisztisen odavágja, hogy "én őszinte vagyok, ti mind nem vagytok azok, bebebeee"
- aki nem csak sértődős, hisztis, de bicskanyitogatóan ironizál és gúnyolódik
- aki kettős mércét alkalmaz, hiszen a plasztikázott nők túl műk, ellenben ő maga plasztikázott férfiként őszinte volna.
- aki általánosít, sarkít és skatulyáz, hiszen "a nők a tökéletes külsejű pasikra buknak"
Ezek mellett kisebbségi komplexusod van, ami még a legtüzesebb vágyat is lelohasztja. Humorérzéked nincs.
Vannak jó tulajdonságaid is, valószínűleg egy másik kérdésnél többre is felfigyelnék, itt korlátozottak a lehetőségek. Szerintem okos vagy (bár fent azt írtam, buta), de itt csak a tanultságodra célzok. Helyesen írsz és szépen fogalmazol. Nekem például ezek is tetszenek egy pasiban.
Baráti körömből hirtelen 8-10 párt tudtam áttekinteni. Egyetlen egyet sem küldenék szépségversenyre. :) De komolyan, egyikük sem helyes pasi, mégis szeretik őket. Valami biztos van bennük. Azonban ahogy ezt végiggondoltam, rájöttem, hogy egy srác van a haveri körben, akinek csak csurran-cseppen néha egy üresfejű liba, de sosem horgonyoz le mellette senki. Tudod, ez a srác hogy néz ki? Amilyen te szeretnél lenni. Magas, helyes, jóképű, megvan a fogkrém-villantás, a zselézett haj, a ragyogó kék szem, a gödrös áll, a széles vállak, az izmos karok. Csak a karok senki vállán nem nyugszanak. Úgy sejtjük, kicsit sokat foglalkozik a felszínnel, és keveset azzal, ami alatta van.
A saját párom nekem nagyon tetszik, és én is neki, van köztünk szexuális vonzalom is. Kétszámjegyű az együtt töltött évek száma. Más számára tudom, hogy átlagos külsejű, de nekem ő a legjobb. Amikor valami cinkosságon jár az esze, a szeme nevet, és nekem megdobban a szívem. Amikor nem csak megölel, hanem úgy ölel meg, de úgy, de úgy, és a karja a hátamon végigsimít, felrobbanok a vágytól. Ha társaságban vagyunk, vagy ketten, teljesen mindegy, olyan a humora, hogy könnyesre nevettet még ennyi év után is. És ilyenkor tudom, mennyire szeretem őt. Sosem felejti el, hogy melyik ételt hogy szeretem, hogy hogy kell megvigasztalnia, ha összeveszünk, egy pillanat alatt kibékít, és elszállt minden haragom. És még annyi mindent írhatnék, de rájöttem, olyan hosszú lett a válaszom, lehet, hogy el sem olvasod.
Valamint költői kérdéseim listája:
Szerinted ma Magyarországon hány férfi plasztikáztatja magát? Megfordítva a kérdést: szerinted, aki párkapcsolatban él, az megplasztikáztatta magát?
Mit műttetnél magadon? Kisebb fül? Csúcsosabb áll? Sötétebb szempillák? Teljes átszabatás? Gondolod, hogy egy-egy ilyen művelet lesz a te megoldásod?
27 éves vagyok.
Teljes átszabásra gondoltam.
Miben változtatna? Ha adnának nekem esélyt, magabiztosabbá válnék. Tudom, mert sajnos lelkesedős típus vagyok. És ha szépen néz rám egy lány randin meg szokott jönni az önbizalmam.
Csak sajnos nem mint férfira néz rá, hanem mint egy jó barátra, kellemes beszélgetőpartnerre.
Azért köszönöm, hogy nem hülyéztél le teljesen. Szeretek olvasni, és anno szerettem beadandókat, fogalmazásokat is írni.
Nézd, nem vagy ostoba, de borzasztó rosszul állsz dolgokhoz.
Teljesen banális hülyeség lesz, amit most mondok, de a youtube-on szörföztem, egy bizonyos év dalait kerestem, és belefutottam Mika - Grace Kelly számába. Megörültem neki, annak idején szerettem, elég bugyuta volt, de szerettem. És ahogy hallgattam, eszembe jutottál. Rájöttem, hogy mi a te bajod! Te nem szereted saját magad. Hogy várod el, hogy a lányok szeressenek?
Összegezzük:
Adott egy 25 éves, olvasott, értelmes fiú, aki rendszeresen sportol, atletikus teste van. Eddig szerintem szuperül állunk. Az arcod valamilyen, nem tudjuk (bár már nagyon kíváncsi lennék rá). Átlagos. Szerintem egy átlagos arc egy atletikus testtel remek párosítás. Már csak a belső marad, amit ki kell kupálni.
Az hogy nem szeretem saját magamat széles spektrumon mozog. Nem vagyok egoista. De nem is utálom magam. Tudom, hogy mik a gyengeségeim, és mik az előnyeim. Sajnos a nagybetűs Életben az előnyeimmel nem sokra viszem. Talán annyit, hogy találtam egy nagyon jó barátot, és néhány havert, akik jó társaságnak mondanak.
Különben ez kicsit szerencsétlen megfogalmazás, igaz én is bele szoktam esni ebbe a hibába, de nem arra vágyom, hogy a lányok szeressenek. Hanem arra, hogy egy lány szeressen, aki iránt én is ugyanezt érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!