Plasztikai műtét. Megérné?
Szeretnék kés alá feküdni, hogy egy átlagos külsőmet megváltoztassák, és egy igazán jóképű pasit csináltassak magamból.
Azért van erre szükség, mert vágynék egy párkapcsolatra, egy hozzám való lánnyal. De sajnos nem lehet, mert átlagos vagyok, így nem szeretnének velem ismerkedni a lányok.
Egy-két plasztikai műtét után talán nagyobb eséllyel ismerkedne velem egy lány, akit kinéztem magamnak.
(nem azért kell a műtét, mert modellekkel akarok ismerkedni, egyszerűen azért, mert a most hozzám illő átlagos kinézetű lányok is jóképű pasikat keresnek, és nem vesznek észre)
Arra lennék kíváncsi, hogy vajon plasztikai műtéttel vajon tudnék-e olyan külsőt varázsolni magamnak, mint egy született jóképű pasi?
Illetve ha lányok is olvassák a kérdést: Ti el tudnátok képzelni, hogy randizzatok egy pasival, akinek plasztikai műtétje volt és az átlagosnál picit jobban néz ki. Mondhatni, hogy a jóképűség alsó határát súrolja?
1. Olyan nincs, hogy "jóképü" leszel a mütét után, legfeljebb "mükinézetü"
2. Akármilyen szuper kinézeted is lenne, attól még semmivel sem lenne több esélyed, mert te magad attól még nem változol.
3. Az áltagos pasik csak akkor nem találnak maguknak partnert, ha nincs önbizalmuk, vagy bunkók - és ezen semmilyen mütét sem változtat.
4. Nekem olyan pasi SOHA nem kellene, aki "széppé" akarja magát müttetni, mert az túl felületes, igénytelen személyiségü.
szerintem egy ilyen pasi, mint te borzasztóan gáz, sosem randiznék ilyennel
nem a külső számít, hanem a belső értékek, de láthatólag te azokkal nem rendelkezel, ezért akarsz a külsőddel hódítani. na ezért nem kellenél, nem azért ahogy kinézel
24/L
"Az a típus vagyok, akivel "nincs semmi baj", de mégse akarnak vele randizni."
Ezen a plasztikai sebészet sem fog tudni segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!