Hát ha elolvasod a neked szánt válaszokat rájössz, hogy mire és kinek írtam!
2009. szept. 4. 11:04
12/17 anonim válasza:
szerintem teljesen alkatfüggő hova fogsz hízni én pl. karra és mellre szoktam hízni..(sajna)..és ezt nem kérdezőnek írom ,hanem aki aránytalanak nevezte a 70D-s lányt.szóval ,nm feltétlen az vki 70D kosárral csak simán nőies idomokkal rendelkezikXDfőleg ha a popsijára is hízik ,ha hízik..a 70D nm ugyanaz ,mint a 90DXDXD sőt a70D túlképpen kerek mell ,de nem nagy:D
2009. szept. 5. 16:56
13/17 anonim válasza:
Volt egy másik kérdező és neki is mondtam hogy még nőni fog nekem ennyi idős koromban kezdett el igazán nőni!!!!Várj vele
2009. szept. 7. 17:34
14/17 anonim válasza:
Nekem a fenekemre megy:S
És nálunk is mindenkinek hatalmasa mellei vannak,de nekem jó már,hogy ilyen kicsi.Mindenki így szokott meg ez a védjegyem.Vékony derék kis mell nagyobb fenékkel:D
Inkább a mellem legyen kisebb,minthogy fenekem ne volna.
Elnézést,kicsit OFFoltam.
2009. szept. 23. 12:18
15/17 anonim válasza:
70 D-s cicik mióta nagyok? hahaha:D
2010. júl. 22. 22:49
16/17 anonim válasza:
19 éves vagyok, és 75F a méretem, lassan 5 éve szedek fog.gátlót, nekem azt hiszem azért nőtt meg ennyire.
152cm és 53kg vagyok :)
Amúgy meg a 70D már elég jó méret,mivel nem az az átlag a C-B az átlag és igen a 70D nem ua mint a 90D, mert a 70 D nagyobbnak tűnik,mivel az első a mell alatti szám ;) Bocs az offért, az egyik válaszadónak szántam.
2010. júl. 25. 19:57
17/17 anonim válasza:
szerintem a mellméret az irányadó, de azon kívül sok más is közbe játszik mekkorának tűnik a mell, pl. a mellkasformája és a többi testrész aránya (mell, derék, csípő). én is írtam, hogy a 70D nagy méret.ezt most korrigálom nagyobb, mint az átlag, akik 70es mellkassal rendelkeznek, de kerekek!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!