Lehetséges hogy 20 on évesen pont a harmadik féle fogamzásgátlótól kezdjen el nőni a mellem anélkül hogy híznék sokat, és lehetséges hogy 2 hét szedés alatt már látszódjon a mell növekedés?
Figyelt kérdés
Lehet rendbeteszi a hormonháztartást a bogyó, és azért kezd el nőni a mellem? Azért is furcsa, mert vékony vagyok, és eddig tök lapos voltam, ésm ost volt vége két hetes vérzésemnek, ilyenkor inkább könnyebb szoktam lenni, és leőtte szokott megduzzadni a mellem. Ezt a gyógyszer eddig nem szedtem, de lehet ettől van? Yasminelle azt mnodják oylan mint a yadine, pedig csökkentett hormontartalmú2009. júl. 28. 16:51
1/1 A kérdező kommentje:
ha hízok az nem baj, mert úgyis vékony vagyok, és mozgok, tehát csak izomba híznék :)
2009. aug. 1. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!