Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Igaz hogy fogamzásgátlótól nő...

Igaz hogy fogamzásgátlótól nő a mell is?

Figyelt kérdés
Pattanások miatt szednék, de nekem azt mondták mindenképp nőni fog tőle a mellem is. Én ezt legkevésbé sem szeretném, akkor inkább maradok pattanásos. Szóval mennyire igaz ez?
2009. dec. 31. 18:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Van akinek igen, de elobb-utobb visszaall.
2009. dec. 31. 18:34
 2/7 anonim ***** válasza:
van, akinek igen, némelyiktol...Az a baj, hogy nalam nem csak a mellem nott ( kissé), hanem a hasam, combom, fenekem is....:S Figyelenem kell nagyon az alakomra " hala" a fogamzasgatlonak :S :S
2009. dec. 31. 18:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem nőtt tőle az elején, aztán tényleg visszaállt. De csak pattanások miatt ne szedd, egyáltalán nem biztos h elmulasztja. Van egy barátnőm, aki konkrétan a fogamzásgátlótol lett pattanásos...szóval.
2009. dec. 31. 18:56
 4/7 A kérdező kommentje:

Akkor nem próbálkozom vele.

De akkor mit kezdjek a rengeteg pattanással? 25 elmúltam már, mégsem múlnak el.

2009. dec. 31. 18:59
 5/7 anonim ***** válasza:
próbáltad már a garnier termékeit ?nekem az nagyon bevált
2009. dec. 31. 19:20
 6/7 anonim ***** válasza:

A fogamzásgátlótól azért nő a melled, mert sok hormont tartalmaz (kikerekedhetsz, és akiknek van a családjában elhízott, vagy hízásra hajlamos annak a genetikája miatt nem csak a melle kerekedhet ki, hanem mint már írták más testrészei is), de egy idő után tényleg vissza áll. Ha a pattanásaid miatt szednéd akkor azokra azt javaslom, hogy mivel a bőr éjjel regenerálódik tisztítsd ki lefekvés elött az arcodat valamilyen tonikkal. Ha teljes tisztaságot szeretnél elérni?akkor:

1. Fürdésnél radírozd át magad valamilyen bőrradírral!

2. Öblítsd le teljesen!

3. Speciális arctejjel kend át az arcod!

4. Öblítsd le vízzel 2-3 perc után!

5. Használj utána arctonikot!

, de simán az 5. rész is megteszi, vagyis minimum arctonik. Neked érzékeny lehet a bőröd, ha 25 évesen még vannak pattanásaid, ezért ne tömítsd el éjszakai krémekkel a pólusaidat, de nappalit nyugodtan használhatsz, sőt a pattanás elleniek nagyon jók.

2009. dec. 31. 20:49
 7/7 anonim ***** válasza:
nőHET, deez ne vedd kész pénznek, mert egyénfüggő
2009. dec. 31. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!