MIlyen betűkkel legyen a tetoválásom?
Az alkaromra akarom, csuklótól könyék hajlatig, egy "always" feliratot. Ez egy idézetből lenne az egyik szó, azegyik kedvenc idézetem.
Jó lenne ha csúnyúlna ha változna a karom mérete.
Köszi
Amilyennel neked tetszik :) Esetleg ez? ( Old London )
degáz, úristen:DDD lol
remélem nem fogod életed végéig takargatni azt a 40 centis sablonos always feliratot
mint mondtam egy idézetből lenne, és nem sablonos ha nem sablonosnak akarod. A legegyedibb is lehet szar, ha nem hordoz önmagán túlmutató jelentést, ez hordoz tehát leszarom kb ha más sablonosnak véli.
A betűtipust azért kérdeztem, mert nem értek, hozzá, hogy az ilyen jellegű tetoválásokat milyennel érdemes, hogy hogyan esztétikus.
Mivel nagy méretben szeretnéd, bármilyen Neked tetsző betűtipust ki lehet szépen dolgozni.
Itt nézegesd, mi tetszik Neked: www.dafont.com
Írd ki magadnak, melyek tetszenek, aztán menj el a tetoválóhoz és mutasd meg neki, mik jönnek be, abból ő már tud választani olyat, ami biztosan jól fog kinézni az alkarodon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!