Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Non-fig tetkot szeretnék...

Non-fig tetkot szeretnék betűkkel benne. Hogyan?

Figyelt kérdés

megtudja vki csinálni, h JMJ, vagy LOVE vagy FAMILY szöveg benne legyen a non-fig tetkoba?

nem tudom h hova szeretném, igazából mind1. tippeket szeretnék kérni tőletek.

köszi :)

21/L

2012. dec. 29. 18:31
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
légyszi, csak nonfi-t, meg love és family feliratot ne!
2012. dec. 29. 19:55
 2/17 A kérdező kommentje:

miért ne? akkor mit?

csillagot? virágot? nekem meg azok nem tetszenek!

2012. dec. 29. 19:58
 3/17 anonim ***** válasza:

bármi mást, ami nem ennyire elcsépelt és ízléstelen, valamint ami jobban rád jellemző.

ne haragudj, de az általad említett nonfitól, feliratoktól, virágoktól, csillagoktól, delfinektől és ezek kombinációitól rosszul vagyok.

2012. dec. 29. 20:03
 4/17 A kérdező kommentje:
akkor mégis mit ajánlasz??? szted mi alapján döntsek????
2012. dec. 29. 20:06
 5/17 anonim ***** válasza:

figyi: erre meg azt mondom (írom), hogy jönnie kell.

én azt vallom: olyan dolgot tetováltass magadra, amiről úgy érzed kiegészít, kell, mert akkor érzed magadat jobban/egésznek.

én így cselekszem ilyen téren, az már rajtad függ, hogy megfogadod vagy sem.

van tetkóm, lesz is még az elkövetkezendő hónapok/évek során még több.

jelenleg 4minta forog a fejemben, egy már megvan biztosra, a többit csak papírra kel vetnem.

a helyük is megvan, pénz is van legalább kettőre, de még gondolkodom rajta, várom, hogy eljöjjön az a pont, mint az elsőknél: kell, és most!

ha ez nincs meg: nincs meg a minta, nincs meg a hely és a kellő elhatározás, hogy hova és kivel, hol melyik szalonba varratsz, akkor még ne tetováltass semmit.

2012. dec. 29. 20:11
 6/17 A kérdező kommentje:
értm, és neked milyen mintáid vannak? miket akarsz még? és hol vannak? :)
2012. dec. 29. 20:15
 7/17 anonim ***** válasza:

az alkaromon van eddig két kisebb minta (titok, hogy mik azok, annyit írok, hogy párban vannak, nem láttam még senkit olyat és én terveztem őket).

édesapám emlékére szeretnék majd egyet, az a következő képpen nézne ki: mivel vadász volt, vannak neki trófeái.

a papáméknál van egy hatalmas agancs kponyával mindennel, hatalmas.

na, azt majd egyszer lefotózom, csinálok belőle egy fekete fehér mintát. az agancsok közé felülre, középre pedig ott lenne a születési ideje.

a másik: a cicámmal kapcsolatos, aki most másfél éves és nagyon szeretem, az ő mintája van meg.

a sokadik a sorban: pdeig egy római számokkal ellátott óralap lenne, mert nagyon tetszenek az órák, főleg ha minél régebbiek :D

2012. dec. 29. 20:22
 8/17 anonim ***** válasza:
csak: lusta vagyok, mint az állat leülni és rajzolgatni XD
2012. dec. 29. 20:24
 9/17 anonim ***** válasza:
ja annyit elfelejtettem, hogy ezek a minták a karjaimon lennének.
2012. dec. 29. 20:26
 10/17 A kérdező kommentje:
értm, köszi szépen :) és sok sikert a további tetkokhoz :))
2012. dec. 29. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!