Van egy tetoválásom a derekamon. Szeretném eltávolítani végleg. Lehetséges? Látszani fog belőle valami? Vagy inkább alakítsam át?
Figyelt kérdés
Nem sikerült valami jól, és büszke sem vagyok rá... Gondolkodom rajta, hogy vagy levetetem, vagy átalakítom. Szerintetek inkább melyik legyen?2012. jan. 13. 12:57
1/3 anonim válasza:
a levetetés drága mulatság, pláne, ha nagy a tetoválás. az átalakításról meg kérdezz meg egy jobb szakmabelit.
2/3 anonim válasza:
Hát ezért kell meggondolni, hol és milyet csináltatsz! Ha akarsz tetoválást, az egy életre szól! Szerintem inkább "make-up" technológiával takard, azaz varrass rá!
3/3 anonim válasza:
le lehet szedni valami lézeres technológiával de eléggé fáj és a hegek is ottmaradnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!