11/24 anonim válasza:
Annyi az egész,hogy a melltartóba sok szivacsot tett és felemelte a mellét amitől ilyen alakja lett .. gondolom ha kivenné belőle akkor lenne egy meggymag :DDD
12/24 anonim válasza:
dehogy meggymag!!!!
nagyon szép és nagyon jó mellek :)
13/24 anonim válasza:
meggymag..érdekes..:P
szerintem nagyon szép melle igazi irigyelni valók..=)
és nem mindenki olyan hogy tömi mert szerintem az undorító.ez a lány se tömte ki . egyszerűen csak ilyen a melle...nemtudom hogy mit kell itt alázni hogy csúnyácska előbb mutasdd meg a tiedet...aztán beszéljél...:P annyi volt a kédés hogy szerinted úgy néz e ki mintha mű lenne. igen vagy nem nem kell itt ecsetelni hogy tetszike vagy nem:P
szerintem jó melle van leygen rá büszke :)
14/24 A kérdező kommentje:
köszike, ezek az én melleim, 100% eredetiek, mert még nem is vagyok olyan korban h műttethessem! :D sőőt. de írhattok még :)
2009. aug. 28. 21:10
15/24 Giovanni válasza:
100% műcicik.
Semmi természetes "beállásuk nincs"...
értitek nem ,?...XD
16/24 anonim válasza:
Szerintem nem mű.
Csak a felsö miatt láccik annak.
17/24 anonim válasza:
Nem mű..a barátnőmék is ijenek és totál nem mű
18/24 anonim válasza:
A jobb mell alatt látszik a push up melltató merevitöjének a kontürje,amúgy igaziak nekem is ilyenek csak nagyobbak
19/24 anonim válasza:
szerintem mű mellek..:$ a formájuk miatt a mérete normális:)
20/24 anonim válasza:
te most dicséretet vártál a melleidre? egyébként elhiszem, hogy mű, de elég hülyén áll. nyilván ha olyan jó mellek lennének, akkor nem kéne összenyomni őket, ráadásul így is van köztünk vagy 5 centi. szóval szivacs szivacs szivacs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!