Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Szerintetek ezek a cicik...

Szerintetek ezek a cicik nagyon lógnak? Kép lennt. Lehet tenni ellene valamit plasztikai műtét nélkül? Tanácstalan vagyok.

Figyelt kérdés
[link]
2010. máj. 12. 13:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
5%
Semmi gond nincs a ciciddel!
2010. máj. 12. 13:57
 2/18 anonim ***** válasza:
78%

Ne haragudj a válaszom miatt,de kicsi és lóg.

Ha nagyon zavar akkor palsztikai műtét,ha csak bepánikoltál akkor meg hagyd abba,mert ha melltartó van rajtad úgysem látszik,barátod meg gondolom elfogadja.

2010. máj. 12. 13:58
 3/18 anonim ***** válasza:
Melltartót mindenképp hordj azzal jól meg tudod emelni.Szoptattál már? Ha igen akkor oké, ha nem akkor sajna még jobban fog lógni utána.
2010. máj. 12. 14:00
 4/18 anonim ***** válasza:

Ha jól látom akkor a karod a magasban van..vagyis ha leengedted volna a karjaidat még jobban leereszkedtek volna a melleid..(ha az ember karja a magasban van a mell is egy kicsit felemelkedik)

Nem tudom hány éves lány melle ez,de ha 15-17 évesé akkor hmmm nem szép,és lóg egy kicsit..

ha viszont 30-40 éves vagy,és már szoptattál babát akkor elfogadható...

5/18 A kérdező kommentje:
igen..pici és lóg... a barátom előtt nem mutatkozom mesztelenül, pont a mellem miatt. műtétre nincs pénzem, nagyon sokba kerül...Más megoldás nincs rá? nekem nem baj, ha nem nagy, csak ne lógna...:(
 6/18 A kérdező kommentje:
22 éves vagyok és még nem szoptattam:(
2010. máj. 12. 14:01
 7/18 anonim ***** válasza:
44%
Kérdés, hogy a barátod mennyire tökéletes, mert ha neki is vannak apró esztétikai hibái, akkor nem kell tenned semmit. Senki sem tökéletes modell alkat!
2010. máj. 12. 14:08
 8/18 A kérdező kommentje:
az első közös tévézésünknél a balázs showt néztük,(coolon) és akkor bejött egy lány, melltartó nélkül volt és mondta, hogy "nem szeretem az ilyen lógós melleket...) Akkor még nem feküdtünk le, de utána sem vetkőztem le előtte, max 1-2 alkalommal, de akkor is fekve voltam, mert akkor nem látom hogy lóg és akkor még megis vagyok velük elégedve. Nem bírok túllépni rajta, hiába mondja, hogy "imádom a melleid, de szépek, gyönyörű vagy stb..."Szóval a párommal nincs baj, csak mindig a szemem előtt van ez a kijelentése. Nincs valami módszer, amivel "megemelhetném a mellem"?
2010. máj. 12. 14:14
 9/18 anonim ***** válasza:
63%

Látom kimásoltad a képet amit az előbb belinkeltem a "kicsi lógós cicis kérdésbe

Ezek a cicik mint a cikkből is kiderül csőmellek.Azt is olvashattad hogy a mell formáját csak műtéttel lehet megváltoztatni. Ráadásul a csőmellből még a plasztikai sebész se mindig tud szép mellet csinálni

2010. máj. 12. 14:36
 10/18 anonim ***** válasza:
81%

Egyébként neked nem szószerint lóg a melled,hanem ilyen formájú.Szerintem ha kihúzott háttal,egyenes tartással simán állnál,akkor a melleid nem ilyen tartásban lennének.(nekem is van,kicsit csúcsosabb a formája ennyi...feszes és izgalmi állapotban kerekebb-gondolom neked is!)Nincs vele baj,push up melltartó.Hanyattfekve is más a látvány,ne aggódj.

Nekem 8évembe került elfogadnom a mellem úgy ahogy lett..és úgyérzem változtak is.

Ha mindenképp változtatni akarsz műtét nélkül,akkor menj el konditerembe-ahol általában az első személyi edzés ingyenes és adnak edzéstervet-vagy programot,és ott majd megmondja a majsztro,hogy milyen gyakorlatokat kell csinálnod cicire:) egyébként apró karkörzések is sokat segítenek,ha naponta egy félliteres vizes flakonnal csinálsz körkörös mozdulatokat!Másrészt,válassz jobb melltartót,és kenegesd magad feszesítő krémmel,és némi barnulás:))23N

2010. máj. 12. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!