Szerintetek ezek a cicik nagyon lógnak? Kép lennt. Lehet tenni ellene valamit plasztikai műtét nélkül? Tanácstalan vagyok.
Ne haragudj a válaszom miatt,de kicsi és lóg.
Ha nagyon zavar akkor palsztikai műtét,ha csak bepánikoltál akkor meg hagyd abba,mert ha melltartó van rajtad úgysem látszik,barátod meg gondolom elfogadja.
Ha jól látom akkor a karod a magasban van..vagyis ha leengedted volna a karjaidat még jobban leereszkedtek volna a melleid..(ha az ember karja a magasban van a mell is egy kicsit felemelkedik)
Nem tudom hány éves lány melle ez,de ha 15-17 évesé akkor hmmm nem szép,és lóg egy kicsit..
ha viszont 30-40 éves vagy,és már szoptattál babát akkor elfogadható...
Látom kimásoltad a képet amit az előbb belinkeltem a "kicsi lógós cicis kérdésbe
Ezek a cicik mint a cikkből is kiderül csőmellek.Azt is olvashattad hogy a mell formáját csak műtéttel lehet megváltoztatni. Ráadásul a csőmellből még a plasztikai sebész se mindig tud szép mellet csinálni
Egyébként neked nem szószerint lóg a melled,hanem ilyen formájú.Szerintem ha kihúzott háttal,egyenes tartással simán állnál,akkor a melleid nem ilyen tartásban lennének.(nekem is van,kicsit csúcsosabb a formája ennyi...feszes és izgalmi állapotban kerekebb-gondolom neked is!)Nincs vele baj,push up melltartó.Hanyattfekve is más a látvány,ne aggódj.
Nekem 8évembe került elfogadnom a mellem úgy ahogy lett..és úgyérzem változtak is.
Ha mindenképp változtatni akarsz műtét nélkül,akkor menj el konditerembe-ahol általában az első személyi edzés ingyenes és adnak edzéstervet-vagy programot,és ott majd megmondja a majsztro,hogy milyen gyakorlatokat kell csinálnod cicire:) egyébként apró karkörzések is sokat segítenek,ha naponta egy félliteres vizes flakonnal csinálsz körkörös mozdulatokat!Másrészt,válassz jobb melltartót,és kenegesd magad feszesítő krémmel,és némi barnulás:))23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!