Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Szerintetek ezek a cicik...

Szerintetek ezek a cicik nagyon lógnak? Kép lennt. Lehet tenni ellene valamit plasztikai műtét nélkül? Tanácstalan vagyok.

Figyelt kérdés
[link]
2010. máj. 12. 13:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
70%

A cici az zsirszövet+tejmirigy+kötőszövet

Vagyis a tornával 100% hogy nem változtatható meg a fomráj, sőt a torna hatására a zsírszövet eltünhet amitől a cici kisebb és logósabb lesz

2010. máj. 12. 16:07
 12/18 anonim ***** válasza:

fomráj = formája

bocsi, nem tudok írni :S

2010. máj. 12. 16:17
 13/18 anonim válasza:
55%
Hát én nem tudom, de én nem látnám, hogy lógnak a melleid. Az én mellem is hasonló formájú, én sem vagyok kibékülve a formával, de hát ez van, ezt kell szeretni, barátom van, nincs egy szava sem, hogy nem tetszik neki, vagy ilyesmi, a push up melltartó feltalálóját meg áldom!!! ugyhogy jobban tennéd, ha te is megbarátkoznál a ciciddel, tényleg nincs vele semmi baj! Hallgass te rám!
2010. máj. 12. 21:44
 14/18 anonim ***** válasza:
66%
bassameg ti jó hüly.ék vagytok! neki ilyen a mellformája, ez nem lógás! én már fogtam ilyet, volt ilyen mellű barátnőm! és szerencsés vagyok többféle mellformájú csajom volt már. nekem ez tetszik, ne csinálj vele semmit, pasiként mondom ez nem lóg!
2010. máj. 13. 19:16
 15/18 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem: 1.Mindig húzd ki magad! 2.Van egy vakuumos mellszívó készülék,amitől sokat javul a mell állaga,feszesebb,teltebb lesz.(Tapasztalat!) 3.Vannak hatásos feszesítő krémek(persze nem tudom a te esetedben az elég lenne-e) 4.Van feszesítő masszázs is,az is hatásos lehet nálad 5.Plasztikai műtétet nem ajánlom neked,szülés előtt semmiképpen sem és a műtét csak a legvégső megoldás lehet!Nincs rosszabb egy elrontott vagy komoly szövődményekkel járó mellműtétnél...
2010. máj. 14. 10:35
 16/18 anonim válasza:
55%

Nem lóg nagyon a melled. Viszont az is igaz, hogy nem egy kifejezetten szép alakú cici, és egy kicsit asszimetrikus is.

Ha ki tudsz vele békülni, és nem kényelmetlen a mindennapi életben "viselni" ezeket a ciciket, akkor szerintem nem kell plasztikai műtét. És mivel nem nagy a cicid, ezért segíthet rajta egy jól kiválasztott melltartó, illetve létezik egy bizonyos mellemelő tapasz (neten utána lehet nézni).

Nekem is hasonló problémáim vannak a mellemmel, viszont az enyém jóval nagyobb a tiédnél. Úgy vettem észre, hogy a kisebb ciciken sokat tud segíteni egy jó melltartó. A mellemelő tapaszt viszont nem hiszem hogy mindennapi használatra találták ki (már csak az ára miatt sem...). Azt max olyan ritka alkalmakkor használd, amikor olyan ruhát vennél fel, ami alá nem szép melltartót felvenni.

A mellplasztikáról meg annyit, hogy a te esetedben valószínűleg mellfelvarrást csinálnának nagyobbítással egybekötve. Alapvetően nem nagy a melled, a felvarrás után meg optikailag még kisebbnek nézne ki, ha nem raknának be szilikont. Ez a kombinált műtét még drágább mint a többi.

Ha pár éven belül szeretnél babát, akkor nem érdemes a műtét mellett döntened. Legalábbis szerintem.

Egyébként meg, ha a barátod azt mondja hogy szereti a cicidet, akkor hidd el neki. Mindegy mit látott a tévében, ami nem tetszett neki. A tiéd más, és ha azt mondja, hogy szereti, akkor örülj neki :)

2010. máj. 14. 16:37
 17/18 anonim ***** válasza:
nekem is ilyen a mellem csak nagyobb .. a te melleid szebbek :) .. én sem szeretem.. barátomnak tetszik ,kezdek vele kibékülni... sztem is higyj a barátodnak...
2010. máj. 19. 21:22
 18/18 anonim válasza:
11%
Undorító 2 hétig égett a szemem. fúúúúúúúúúúú undorító, a legrondább amit láttam.
2013. okt. 13. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!