Szerintetek ezek a cicik nagyon lógnak? Kép lennt. Lehet tenni ellene valamit plasztikai műtét nélkül? Tanácstalan vagyok.
A cici az zsirszövet+tejmirigy+kötőszövet
Vagyis a tornával 100% hogy nem változtatható meg a fomráj, sőt a torna hatására a zsírszövet eltünhet amitől a cici kisebb és logósabb lesz
fomráj = formája
bocsi, nem tudok írni :S
Nem lóg nagyon a melled. Viszont az is igaz, hogy nem egy kifejezetten szép alakú cici, és egy kicsit asszimetrikus is.
Ha ki tudsz vele békülni, és nem kényelmetlen a mindennapi életben "viselni" ezeket a ciciket, akkor szerintem nem kell plasztikai műtét. És mivel nem nagy a cicid, ezért segíthet rajta egy jól kiválasztott melltartó, illetve létezik egy bizonyos mellemelő tapasz (neten utána lehet nézni).
Nekem is hasonló problémáim vannak a mellemmel, viszont az enyém jóval nagyobb a tiédnél. Úgy vettem észre, hogy a kisebb ciciken sokat tud segíteni egy jó melltartó. A mellemelő tapaszt viszont nem hiszem hogy mindennapi használatra találták ki (már csak az ára miatt sem...). Azt max olyan ritka alkalmakkor használd, amikor olyan ruhát vennél fel, ami alá nem szép melltartót felvenni.
A mellplasztikáról meg annyit, hogy a te esetedben valószínűleg mellfelvarrást csinálnának nagyobbítással egybekötve. Alapvetően nem nagy a melled, a felvarrás után meg optikailag még kisebbnek nézne ki, ha nem raknának be szilikont. Ez a kombinált műtét még drágább mint a többi.
Ha pár éven belül szeretnél babát, akkor nem érdemes a műtét mellett döntened. Legalábbis szerintem.
Egyébként meg, ha a barátod azt mondja hogy szereti a cicidet, akkor hidd el neki. Mindegy mit látott a tévében, ami nem tetszett neki. A tiéd más, és ha azt mondja, hogy szereti, akkor örülj neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!