Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Vissza fognak még "telni" a...

Vissza fognak még "telni" a cicik szoptatás után?

Figyelt kérdés
13 hónapig szoptattam és a mirigyállomány vajon mikor gömbölyödik vissza?
2011. okt. 12. 23:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Az már sajnos sose lesz olyan, mint volt, csak ha majd megint szoptatsz. Legalábbis ez a jellemző, nem elkeseríteni akarlak, ne érts félre.
2011. okt. 13. 00:01
 2/5 anonim ***** válasza:
A gyerekszülés abszolút hátülője...nekem van ismerősöm, aki megplasztikáztatta- nem implantátum, csak felvarratta, v mi, h újra feszes legyen, tényleg olyan, mint előtte.
2011. okt. 13. 00:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem ez már nem fog javulni. Mi 15 hósak vagyunk még mindig szopizunk 6-7 alkalommal naponta és nekem is elég lötyik már a melleim, és gondolom ez a szoptatás befejeztével még rosszabb lesz. :(
2011. okt. 13. 20:08
 4/5 xStefix ***** válasza:
A szoptatás végére lecsökken a mirigyállomány, a zsírrétegnek pedig kb. fél-1 év kell, mire visszaépül. Minden ciklus alkalmával visszajön valamennyi, de teljesen már nem biztos, hogy visszaáll. A mérete lehet, de a feszessége már kevésbé.
2011. okt. 14. 19:29
 5/5 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.

hát nem voltak illúzióim, majd megpróbálok többet sportolni, hátha javít valamit :)

2011. okt. 14. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!